- 5 Aralık 2016
- 196
- 96
- 103
Merhaba arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum. Yaklaşık 2 yıldır tanıdığım çok sevdiğim bir arkadaşım var. Gayet iyi anlaşıyoruz yaşlarımız da yakın çocuklarımızda akran. İkimizde aynı yaşlarda erkek evladı var. Bu sene aynı anaokuluna verdik. Herşey iyi hoş derken bu arakadaşımın bambaşka yüzüne görmeye başladım sürekli oğlumu eleştiriyor işte çok büyük görünüyor senin oğlun çok sakın hiç erkek çocuğu gibi değil kız gibi yetiştiriyorsun(onun oğlı aşırı yaramaz ve boy olarak bizimkinden kısa) bende şaşırıp kalıyorum her çocuk bir değil diyorum içten içe kıskandığını hissediyorum çok üzülüyorum. Asla bu tarz olayları sevmem kimsenin çocuğuna asla laf etmem böyle bir insan olduğum halde bu tarz konuşmaları canımı sıkıyor. Bugün de okuldan almaya gittiğim de başka bir veli ile konuşuyor du hiç dönüp bana bakmadı bile neyse oğlumu aldım yanına gittim diğer konuştuğu arkadaşa hadi gidelim ayşe birlikte oynasın çocuklar diye gitti. Bizimkide ağladı arkalarından benimle arkadaş değilmisin beni unuttunmu vs diye yani çok pis satışa geldim anlamda veremedim. Siz olsanız ne yaparsınız. Yüzüne bakmamayı düşünüyorum çok kırdı beni gerçekten