• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasim bu durumda ne yapmali ?

Bence bir cok kizin var oyle. Mesela ben biriyle alisveris sayfalari, bloggerleri falan izlerim, digeri ise kisisel hesap. Ama neden sevgili oldugu kadini takip etmez ve ya sordugunda instagram saten sirket icin, ben kullanmiyorum der.
Yok cnm ya benim çapkınlık hesabım baskaydi kendi şahsi hesabım baskaydi 😂Adamda böyle yapıyor olabilir 🤔

Instagram adresi de gizli mi? Bir uygulama var gizli hesapları gösteriyor oradan bir baksın aktif kullanıp kullanmadığına. Facebook pek sallamıyor insanlar söylememiş olabilir o yüzden. İnstagram ve Twitter hesaplarında da aktif olmayabilir. Emin olsun sonra yüzleşsin

Instagram adresi de gizli mi? Bir uygulama var gizli hesapları gösteriyor oradan bir baksın aktif kullanıp kullanmadığına. Facebook pek sallamıyor insanlar söylememiş olabilir o yüzden. İnstagram ve Twitter hesaplarında da aktif olmayabilir. Emin olsun sonra yüzleşsin
Instagram zaten sirketin hesabi ve acik hesap. 1-2kiz vardi taniyamadik, geri kalanlar akraba arkadas falan. Twitterde yazin bir sey yazmis arkadasina o da cevap vermis mention olarak gorunuyor. Yine de garip. Arkadasim dedektif gibi onunla tanismadan once aktif oldugu vk.ru hesabini bile buldu.

Eşimden önceki erkek arkadaşımın da çok az kullandığı sırf ailesinin ve tanıdıklarının olduğu bir sosyal medya hesabı vardı.
1-2 fotoğraf ve paylaşımı dışında hiç bir şey yoktu.
Aramız açıldı, ayrıldık mı ettik mi derken 12 gün sonra durumunu nişanlı yapıp beni silmişti :)
Cok ilginç gerçekten

Yeni birini buldun da onda bunları mı gördün yoksa
Arkadasim icin sordugumu zaten yazmisim. Yazdiklarimi okuyun. Yasadiklarim malum, benden sonra o da huylandi. Aklina bu soru takildi ve bende buraya yaza bilecegimi soyledim. Cunku gercekten gormus gecirmis, akilli ve iyi kadinlarimiz, ablalarimiz cok burda.

Tüylerim diken diken oldu, benim de vardı çok eskiden böyle bir erkek arkadaşım onu hatırladım. Facebookta eklemiyordu, sebebi için de, ben böyle şeyleri sevmiyorum diyordu:))) Kesinlikle ya sakladığı bir şey var yada kızları fln ekliyor hesabından, gözü dışarda. Normal değil yani. Zaten kullanmıyorum,kafanda kurma demiş o da , lafa bak ya, istersen bundan sonra bir kere bile kullanma ama girip eklersin kız arkadaşını yani. Ayrıca kızı da merak etmiyor, fotoğraflarını, arkadaşlarını fln, umrunda değil.

Back