Arkadaşım benim yağ bezemi görünce dalga geçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne var ki bunda yani küçücük birsey, insanda et bende olabilirdi. Tanga giymek icin neden özgüven olsun ki, sanki sokakta tangayla geziyorsunuz. Hayir gezseniz ne olacak herkes kusursuz olmak zorunda mi? Allah korusun düşersin yüzün yaralanır iz kalir ne yapacaz yüzümüzü mü saklayacağız. Sacma sapan şeyler had bildirmeyin kendinizle barışık olduğunuzu hissetse yeter. Bazi insanları anlamıyorum merak edersin bu ne diye sorarsın belki ama özgüvene bağlamak kendi özguvensizliği

Emin olun poponuzdaki yağ bezesini aldırmanız o kızın umurunda olmaz, hatta “ay benim lafımla mı gittin aldırdın, oha!” diye tekrar dalga geçer...
Belli ki yaşınız daha genç, başkaları için yaşıyorsunuz. Biraz zaman geçsin, kimseyi umursamamayı öğrenirsiniz.
21.5 yasindayim daha belki de ondan ama bir yandan da haklısınız ne diyim

Zaten pantolonun altında tanga giysen de donsuz gezsen de kim görecek de “vayy buna rağmen tanga giyecek özgüvenin var” demiş

Bir de o kadar kısa sürede görülecek gibi değil hem de sadece üst değişirken

Sanki başka bir esnada dikkat çekmiş de sizi etkilemiş gibi geldi

Boş verin tüm kusurlarımız ile bir bütünüz aldırırsınız sıkıntı değil de şu virüslü günlerde hastane hastane gezmeye değmez
Uzagimda değildi ki kiz arkadaşım, odasi zaten kutu gibi neyse dolaptan temiz pijamasini verdi bende karsiya yatagin ustune koydum arkam kıza dönüktu direk pantolonumu çıkardım o bakmaz sandım cunku pijamayı verdikten sonra cekmecesine eğilmişti ama ne bilim görmüş iste normalde benim popom sekilli squat falan yapiyorum belki de ondan bu kadar inceledi dikkat etti kiskandi moral bozmaya çalıştı

Ne var ki bunda yani küçücük birsey, insanda et bende olabilirdi. Tanga giymek icin neden özgüven olsun ki, sanki sokakta tangayla geziyorsunuz. Hayir gezseniz ne olacak herkes kusursuz olmak zorunda mi? Allah korusun düşersin yüzün yaralanır iz kalir ne yapacaz yüzümüzü mü saklayacağız. Sacma sapan şeyler had bildirmeyin kendinizle barışık olduğunuzu hissetse yeter. Bazi insanları anlamıyorum merak edersin bu ne diye sorarsın belki ama özgüvene bağlamak kendi özguvensizliği
Evet de bi ara benim gözüme takılmışti arada aynada bakiyodum 2 doktora da gıtmıstım almamislardi başından salmışlardi sonra amaan dedim bosverdim simdi bu kiz da boyle deyince gözüme cok daha batmaya başladı bir an once kurtulmak istiyorum siz daha once aldırdiniz mi beze?

Evet de bi ara benim gözüme takılmışti arada aynada bakiyodum 2 doktora da gıtmıstım almamislardi başından salmışlardi sonra amaan dedim bosverdim simdi bu kiz da boyle deyince gözüme cok daha batmaya başladı bir an once kurtulmak istiyorum siz daha once aldırdiniz mi beze?
Yok ben aldırmadım. Belki bu boyutu aldırmazdım hic bilmiyorum. Aldırın ama takıntı yapmayın, o öyle dedi diye çünkü dediği şey cok saçma cu5nku totomdaki yağ bezesi endeksli bir özgüven yok. Kendisi fiziginizi filan mi kıskandı

Arkadaşının densizlik etmiş ama hatasını anlamış özür dilemiş bazıları yapar eder hiç özür de dilemez. Yağ bezesini devlet hastanesinde aldırabilirsin.
Evet ama gittiğim 2 doktor da basindan saldi ilgilenmedi ilgilenecek doktor var mi bildiğiniz İstanbul da? Devlet hastanesi falan

Bende de var
Hatta mayo da giydim yazın o şekilde
Ne olacak ki? Çatlaklarım da fay hattı gibi üstelik
İç çamaşırıma takılmaya başladı doktor pandemi dolayısıyla ileri bi tarihe attı çünkü ameliyathanede yapılması gereken bir işlem
Üstelik evliyim
Sen neden panik yaptın ki o kadar? Özgüvenli değilmişsin demek ki bi lafla o kadar sarsıldığına göre
Aa o ne öyle dediğinde "güzel popomun nazar boncuğu" diyebilirdin oysa ki :)
Hahaha iyiymiş bu

Çünkü ben kimsenin kusurlarıyla bırakın alay etmeyi konusunu bile acmam. Ama o resmen sende ki ozguvene bak tanga giymişsin diyo hadi diyelim beze kotu duruyo bana desin ki canim ya senin arkanda ki ne bende yag bezesi derim o da canım yanlış anlama biraz degisik duruyo aldirmayi düşündün mu bi doktora görün istersen dese varya bırakın alinmayi hatta uyardigi icin tesekkur bile ederdim ama o küstah kustah konustu incinir mi kırılır mi demeden.. Yani benim anlatmaya çalıştığım arkadaşımın yag bezemle ilgili konusma tarzi, şimdi konusma var konusma var illa konuscaksa bi insan kibar kelimeleri secerek konusmali ama iste maalesef kimse istenilen gibi konusamaz davranamaz her insan farkli ne yazik ki

siz biraz özgüvensizsiniz sanırım.
beze kusur değil. kendiniz bile kusur olarak görüyorsunuz.
altı üstü yağ bezesi.
kıza keşke nazar boncuğum o benim deyip gülseydiniz.

Kendisi tangayi giyip meydanlara cıkacaktı herhalde?? Popoda cıkan lipomanin özgüvene etki etmeyeni de ne bileyimmmm!
Arkadasinın özgüveni poposunda cıkan bir yag bezesine baglı ise zırh taksın o güvenine..

O lipoma yüzde de çıkabilirdi.O zaman da bası toprağa mi gömülecekti?

Arkadasina da;
Benim popomda ki lipoma ile tanga giyecek özgüvenim varken seni düşüncesi bile bitirdi karakterinde umarim boyle zayıf degildir de gitsin.
Wuuu iyiymis

Yaklaşık 13 yıl yurt ve kız kıza evde kaldım ama hiç kimsenin yanında ne soyundum ne de benim yanımda soyundu birileri . Arkadaşlarla otururken niye bacağınızdakini çıkarma gereği duydunuz
Koronavirüs diye bir şey duydunuz mu???
Sizin gibiler yüzünden bir yıldır kurtulamadığımız şey .
Takıntılı ve kindar insanlar beni çok yorar , arkadaşınız aklına geleni pat diye söylemiş evet ama sonra da özür dilemiş . Özrünün sizin için bir anlamı yoksa , arkadaş değilsinizdir. Bir daha görüşmeyin .
Sağlık konusunda hakli olabilirsiniz ama kiz arkadaslarimin yaninda soyunmak da benim tercihim siz tercih etmiyorsunuz ama herkesin huyu farkli bi de yani

Kimsenin pijamasini, pantolonunu giymemelisiniz kıyafetlerini giymemelisiniz.. Hiç sağlıklı değil hem de hiç.

(İkinci el giymek zorunda olanlar / giyenler gerekli özenle yikiyordur . Söylediğim başka bir yere çekilmesin lütfen )

Kimsenin pijamasini, pantolonunu giymemelisiniz kıyafetlerini giymemelisiniz.. Hiç sağlıklı değil hem de hiç.

(İkinci el giymek zorunda olanlar / giyenler gerekli özenle yikiyordur . Söylediğim başka bir yere çekilmesin lütfen )
Normalde giymem ama pantolon cok sıkıyordu 2 kilo aldım diger pantolonlarim kirli sepetindeydi bu vardi temiz bunu giyip çıktım evimden sonra kızın yanina gittim pantolon cok sıktığı icin düğmesini actim o da ondan sonra pijama veriyim rahat otur dedi tm dedim çünkü çamaşırlari temizdi ona guvenerekten giydim ve cidden karnim patliycakti öyle iste

Çok abartiyorsunuz bence. Asiri bir öfke gordum sizde. Nolmuş dediklerinde zaten özür dilemiş.
Ayrica arkadaşim bana yatiya tangayla gelip ustunu degistirirken de bana poposunu dönse kahkaha patlardim herhalde. 😁😁😁
Hahhahaa ay Allah sizi de güldürsün :KK70:

Söylemeden edemicem bu densiz kız arkadaşım afedersiniz koltuk altı surekli tüylü bacaklari da ben bile ona iyy sendeki ozguvene bak ben boyle killi killi insan icine çıkmam sen utanmiyor musun nasıl kızsın demiyorum da bana dediklerine bakin bence insan kendine bakmalı önce herkes kendini 4 4 luk sanıyor neyse ne diyim bu kafayla devam ederse kendini kötü biri olarak gosterir. Arkadaslar bu arada siz de benim takıntılı olduğumu soylediniz ama bu kadar da yüzüme vurmayin :KK70:
Keşke sizde ona bunları söyleyip gülüp geçseydiniz. Bakalım kendisi ne yapacaktı. Densiz insanlara haddini bildirmek gerekiyor.

Hahhahaa ay Allah sizi de güldürsün :KK70:

+10 yillik arkadaslarim var. Birbirimizin yaninda giyindikte, soyundukta çokta yatiya kalmişizdir hemen hemen çogu halimizi gorduk. Bazen birbirimizle dalga da geçtik ama kimse kimsenin her lafina aayyyy kisskaniyoo ayy kotu niyetli şeklinde yaklaşmadi. Zaten oyle olsa arkadasliklarimiz kalmazdi.
Tek lafinda boyle kinlenecegin, intikam peşine dusecegin bir arkadasliksa veya yok ben sizin gibi her lafa söze gelemem diyorsaniz kimseye poponuzu gostermeyeceksiniz, o kadar samimiyet verneyeceksiniz. 👍👍👍👍

Bazilari gibi bunun kiskanclik oldugunu dusunmuyorum. Tangayi siz acip gostermediginiz surece pantolonun altinda kimse gormuyor anlamiyor zaten, ozguven gerektiren bir durum da değil haliyle.

Popomda ki bu yağ bezesini aldırıp gözüne sokucam o kızın al bak şimdi oldu mu diye valla bunu yapıcam cok takıntılı ve kinci bir yapim var yapmazsam bunlari gözüme uyku girmez valla arkadaşlar offf

konuyu okudum yorumlara da bakayim derken bu yazdıklarınıza takıldım

gözüne yağ bezesini sokunca ne olucak,hadi soktun al gördün mü dedin
o arkadaşa verip veristiriyorsun ya kincisin o arkadaşla senin arandan ne fark var o zaman

evinde kaldigin biri olduğuna göre samimiyet fazla belki o samimiyetine karşın öyle güldü yada öyle davrandı ama sizin davranışların bana göre hoş değil

ayrıca yanında soyunacak kadar cekinmediginiz arkadaşa tutumunuz hiç hoş değil
davranisindan dolayı kirildiysaniz tavır koyarsınız olur biter
kendi sağlığınız için değil arkadaştan alınacak intikam için gözünüzü hırs bürümüş
tamam sokun gözüne o zaman en azından o arkadaş sizin nasıl biri olduğunuzu görmüş olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X