Merhaba kızlar. Bu konu bir süredir kafamı karıştırıyor. Aslında çok sevdiğim boş vakitlerimde vakit geçirirken çok da eğlendiğim bir arkadaşım var. Benden iki yaş küçük. Ama eğitim hayatı benim kadar yoğun değil ve onun bana göre boş vakti daha çok. Mesela ben bir dönem içinde bir dersten bile kalsam okulumun senesi uzuyor ve bu daha önce başıma geldiği için artık çok daha dikkatliyim. Onunsa böyle bir sorunu yok. O yüzden bazen onunla görüşemediğimde trip atıyor. Her neyse. O yurtta kalıyor ben evde. Geçen on beş tatilinde dönem içinde onunla çok ilgilenemediğim için eve kalmaya çağırdım. 4 gün birlikte kaldık. Bu süreç içinde bulaşıklar yemek için hiçbir şey yapmadı, yapmasını da beklemedim zaten o an için tatildeydim ve boş vaktim olduğu için sorun etmedim. Dönem açılınca yine pek görüşemedik. Ben de evde çok bunaldım ve dün akşam ona dedim ki dışarı kahve içmeye çıkalım mı. Bana dönüt olarak şu ara çok parası olmadığını istersem eve kahveye gelebileceğini söyledi. Ben de olur dedim. Akşam eve geldi biraz oturduk. Bana aç mısın sen diye sordu. Ben de onu kahveye çağırdığım için o gelmeden önce bir şeyler atıştırmıştım ama evde hali hazırda yemek yoktu. Ben de hayır dedim sen aç mısın diye sorduğumda ben açım dedi. Ne yapmamı istersin diye sordum. Bilemedim falan deyince makarnayı sevdiğini bildiğim için makarna var haşlayalım dedim. Önce sen aç değilsen yapmayalım dedi ama o açım dediği için yapacağımı bilir zaten. Kalktım makarnayı ocağa koydum, yok krema var mı yok bilmem ne sosu var mı yok çözülmüş tavuk var mı. Ben de yok şu an dediö ve gerçekten yoktu. Genelde yemek yapacağımda da gidip marketten alırım öyle buzdolabında çok bi şey biriktirmem zaten küçük. E marine edebileceğimiz hiçbir şey yok mu? Diye sordu. Ben de dönüp ne olmasını istersin, salça var tereyağı var yoğurt var peynir var dedim. E ben pek sevmem ama salçalı yapalım o zaman dedi. Yani bulaşıkları ve her şeyi de üstüme bırakıp evi de öylece bırakıp gitti. Dün akşam ben birkaç saat oturur sonrasında da dersimi çalışırım diye düşünürken gece ortalığı toplayıp öylece kaldım. Zaten birini yemeğe alacak vaktim olsaydı ben onu kahveye değil yemeğe çağırırdım. Ben artık dönem bitinceye kadar bu arkadaşımla evde görüşmek istemiyorum.diğer arkadaşlarına gittiğinde sanırım onlar da bir şey demiyor. Ben mi abartıyorum ve sizce bir daha teklif ettiğinde hayır nasıl diyebilirim.. hiçbir sorun yok ama vakit benim için gerçekten sorun oluyor..