Şıpsevdi olmasaydı ilgi göremediği anda bırakır bir diğerine yönelir miydi?Zaten şuan uzun ilişkisi var demek ki sevebiliyormuş ama sevgilimi sevememiş.Bu yüzden eminim işte.Ve duygusu olmadığı halde tavır alması kafamı karıştırıyor zaten.Arkadaşınızın duygularından, daha doğrusu duygusuzluğundan nasıl bu kadar eminsiniz? Bir kişi şıpsevdiyse bile bu hayatımda kimseye gerçek duygular besleyemez anlamına mı geliyor? Sizin sandığınız kadar duygusuz, günübirlik dış güzellik beğenisi olsaydı şu an arkadaşınızla size bu konuyu açtıran problemleri yaşamazdınız. Kendinizi kandırmayın, hele bizi hiç kandırmayın. Demek ki arkadaşınızın içinde var bir şeyler ki tavır alıyor. Bu gayet net.
Arkadaşının aklından gözünden kalbinden geçmiş hoşlanmış daha ne ? Ben bu konularda net ve katıyım...Asıl yaşım 16 olmadığı veyahutta yaşımdan daha olgun olduğum için çocukça düşüncelere kapılmıyorum.Biraz mantık ya hu neden bakmayacakmışım?Ne geçmiş aralarında?Kim kimin aşkından ölmüş de ben bakmayacakmışım?
Hadi canım nasıl güzel anlamışsın öyle tebrik ederim vallaha :)Ayrıca arkadaşınızı sevmeyip, arkasından konuşup sonra da biz in yikin irkidişiz neden ben onun gözüne gözüne sokarak anlattığımda beni tebrik etmiyorrr diye ağlamayın. Allah sen gibi arkadaşlardan korusun. Kıskanan sensin arkadaşını.
Sizin arkadaşlık kavramınızda bu yoktur belki ama ben saatlerce onun ilişkisini dinliyorum aramızda böyle bir bağ var o yüzden sormasını heyecan duymasını bekledim :)Hayır ben gerçekten kadınlar arasındaki arkadaşlığı anlamıyorum. Çocuğu eskiden beğenmesini geçtim ama şu var senin için neden heyecanlansın? Fazla bencilim galiba iki yakın dostumun arkadaşlıkları flörtleri için heyecanlanmadım yani arada konuşurduk da bazıları çok abartıyor be o kız whatsapp grupları filan aman allahım...
Hadi canım nasıl güzel anlamışsın öyle tebrik ederim vallaha :)
Şeysiniz dimi siz günlük hayattaki muhteşem mükemmel insanlar.Kusura bakmayın harikalığınızın yanında hatalı kalıyorum!
Kalbine düşmüş biri olsa bakmazdım diyorum,açık ve net şekilde.Yoldan geçen birini beğenmesiyle aynı benim gözümde.O yüzden içimde hiçbir şey olmadan adım atabildimArkadaşının aklından gözünden kalbinden geçmiş hoşlanmış daha ne ? Ben bu konularda net ve katıyım...
Anladım ama normalde ben de duymazdım yani eski beğendiğim bey beni değil seni tercih ederse bir zahmet üzüleyim değil miSizin arkadaşlık kavramınızda bu yoktur belki ama ben saatlerce onun ilişkisini dinliyorum aramızda böyle bir bağ var o yüzden sormasını heyecan duymasını bekledim :)
Fazla iletişim kurmayın o da üzülmesin siz de kıskanılıyorum diye rahatsız olmayın bu kadar basit zaten aranız açıkmışEvet eskiden çok yakındık ve bu olaylardan bağımsız olarak aramız açıldı
+1Arkadaşlarımın hoşlandığı çocuklar ergenliğimde dahil hiç ilgimi çekmedi. Bence sizde de yanlışlık var, tabiki kıskanır böyle durumda. Sizi tebrik etmesi çok saçma olurdu mantıken. Ben kendim buna düşmem, ancak eski sevgilim ile yakın eski bir arkadaşımın çıkmışlığı oldu. Üzgünüm ama o çerçeve benim sadece midemi bulandırıyordu kıskandırmaktan ziyade. Tabi biz bayağı yakındık kendisi ile o ayrı konu.
ARAMIZ BOZUK DEĞİL.KARAKTERİ YÜZÜNDEN ZAMANLA SOĞUMAYA BAŞLADIM İLK GÜNLERDEKİ YAKINLIĞIM YOK.HERKES ONA KARŞI BENİ DOLDURURKEN BEN HALA KONDURAMIYORUM.ARKADAŞIMIN BİRİNİ GÖZ UCUYLA BEĞENMESİ BENİM UMRUMDA DEĞİL.BU BENİ KÖTÜ ARKADAŞ YAPIYORSA TAMAMEN YAKINLIĞINI KESSİN NEDEN SADECE BU KONUDA TUTUK?Arkadaşımla aram bozuk diyorsun sonra neden bu konu konuşulunca geçiştiriyor diyorsun. Eskiden ilgi duyduğu biriyle çıkmandan hoşnut değil gayet de haklı. Siz de bunu bile bile gözüne sokmuşsunuz nispet yapar gibi. Hiç masum durmuyorsunuz burdan bakınca
Bırakmayıp ne yapacak, karşılık alamadığı adamı taciz mi etseydi? Gururlu kızmış, yoluna bakmış. Başkasını bulmuş. Madem duygusu yoktu, ve şu anki sevgilisiyle uzun ve sevebildiği bir ilişkisi var, o zaman kız sizden hoşlanmıyor ve sürekli ilişkinizi gözüne sokmanızdan rahatsız yani. Başka ne diyelim... İlle de sizi kıskanıyor mu demek lazım, bunaltmışsınız kızı ilişkinizle, aranız da soğuksa ilgilenmiyordur sizin sevgilinizle olan ilişkinizle. Yoksa kendi ilişkisi varken yakın arkadaşının ilişkisini ne yapsın, niye kıskansın... Arkadaşlığınız bozulmuş ve kız sizin ilişkinizle ilgilenmiyor, net. Bu kadar boğmayın insanları ilişkilerinizle. "Niye heyecanlanmadı, niye sevinmedi?" Ona ne sizin sevgilinizden, niye sevinsin... Ben de şu zaman kadar hiç bir arkadaşımın sevgili ilişkisi için heyecanlanmadım ona bakarsak. İlk mesajınız için diyorum bu heyecan olayını.Şıpsevdi olmasaydı ilgi göremediği anda bırakır bir diğerine yönelir miydi?Zaten şuan uzun ilişkisi var demek ki sevebiliyormuş ama sevgilimi sevememiş.Bu yüzden eminim işte.Ve duygusu olmadığı halde tavır alması kafamı karıştırıyor zaten.
Demek ki senin gözün ve için baya yanlış yorumlamış....bak arkadaşın tavrına...Kalbine düşmüş biri olsa bakmazdım diyorum,açık ve net şekilde.Yoldan geçen birini beğenmesiyle aynı benim gözümde.O yüzden içimde hiçbir şey olmadan adım atabildim
Bırakmayıp ne yapacak, karşılık alamadığı adamı taciz mi etseydi? Gururlu kızmış, yoluna bakmış. Başkasını bulmuş. Madem duygusu yoktu, ve şu anki sevgilisiyle uzun ve sevebildiği bir ilişkisi var, o zaman kız sizden hoşlanmıyor ve sürekli ilişkinizi gözüne sokmanızdan rahatsız yani. Başka ne diyelim... İlle de sizi kıskanıyor mu demek lazım, bunaltmışsınız kızı ilişkinizle, aranız da soğuksa ilgilenmiyordur sizin sevgilinizle olan ilişkinizle. Yoksa kendş ilişkisi varken yakın arkadaşının ilişkisini ne yapsın, niye kıskansın... Arkadaşlığınız bozulmuş ve kız sizin ilişkinizle ilgilenmiyor, net. Bu kadar boğmayın insanları ilişkilerinizle. "Niye heyecanlanmadı, niye sevinmedi?" Ona ne sizin sevgilinizden, niye sevinsin... Ben de şu zaman kadar hiç bir arkadaşımın sevgili ilişkisi için heyecanlanmadım ona bakarsak. İlk mesajınız için diyorum bu heyecan olayını.
Aslında bu kadar basit fakat insanlar ısrarla kıskanıldığımı duymak istediğimi iddia ediyor.Sadece arkadaşımın tavrının nedenini sorguluyordum.Teşekkür ederim yorumunuz için :)Eskiden kendisi de hoşlandığı için şuan senin o çocukla cikman onu hem şaşırtmış hem de kiskandirmis olabilir. Hele çocuk yakışıklıysa:)
Bence ona çok bahsetme ilişkinden kendin yaşa mutluluğunu.
Mesajınızı gören de yedi yirmi dört bahsediyorum zannedecek.Kaç zamandır bir kere adını geçirmişimdir.Madem aramız bozuk neden kendi ilişkisini saatlerce anlatsın bana?Tamam sevinmesin hatta üzülsün de banane benim ilişkimden onane.Madem umrunda değil surat falan da yapmayacak.Benim takıldığım nokta bu ne yazık ki direkt suçlama moduna geçiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?