Yanii zor işler bişey olmamış gibi davranmak da zor onun için. Kıskanıyor diyemezsiniz ama. Hoşnut olmadığı bi durum sadece. Sevgilinizden bahsetmeyin siz de çok. Ayrı ayrı takılın sevgilinizle ve arkadaşınızla bence.
Hayır bilmiyordu çünkü ben de ciddi bir hoşlantı duymuyordum o süreçtearkadasiniz sizin de ondn hoslandiginizi biliyor muydu gecmiste? yani dikkatini cekmeye calistigi zamanlarda?
Hani etrafınızda birini görür dış görünümünü beğenirsiniz ya öyle bir şeydi ve söze dökülmüş bir şey de değildi ben farkediyordum dikkat çekmeye çalıştığınıBen sizin yerinizde olsam en yakın arkadaşımın hoşlandığı insanla çıkmazdım
bu durumda en yakin arkadasinizin hoslandigi kisiyle berabersiniz. bence konuyu o acmaliydi.Hayır bilmiyordu çünkü ben de ciddi bir hoşlantı duymuyordum o süreçte
Çünkü başka bir açıklama getiremiyorum bu nedenle sizin görüşlerinize ihtiyaç duydumkadınlar sorunun kaynağını neden %99 oranında kıskançlık olarak görüyor acaba
Şöyle söyleyeyim hoşlantı değil beğeniydi onun duygusu ve çocuğa açılmadı bana bile hoşlanıyorum demedi dikkatini çekemeyince bıraktı.Ben en yakınım beni kıskansın istemem zaten egoist biri değilim keşke olmasa sebebini anlama çalışıyorumÖnceden hoşlandığım ve reddedildiğim çocukla en yakın arkadaşım çıksa ben de rahatsız olurdum. Napmasını bekliyosunuz göbek mi atsın? Yalandan ayy çok sevindim mi desin? Ama duymak istediğiniz cevap buysa evet çok kıskanıyor sizi.
Çok basit bir beğeni duyuyor olmasaydı ciddi bir şeyi olsaydı adını dahi anmazdım zaten ama yapı olarak herkesi beğeniyor o beğendi diye ona ait olmuyor ki bir insanbu durumda en yakin arkadasinizin hoslandigi kisiyle berabersiniz. bence konuyu o acmaliydi.
Evet haklısınız bazı şeyleri es geçiyorum çünkü tam anlamıyla ifade etmeye kalksam uzun sürecek kısa yazsam yanlış anlaşılıp tepki göreceğim.bu konuda anlatmadığınız daha başka sıkıntılar da var gibi geldi. neden bilmiyorum böyle bir hisse kapıldım.
soruya gelince; belki de geçmişte kendisi reddedildiği için sizle ilgili neden ben değil de o diye düşünüp kızıyor olabilir
e sen arkadasinin hoslandigi kisiyle beraberken senle ilgilenmiyo diye nasil alinabikiyirsan onun mantigina da ters gekmis olabilir zamaninda ilgilendigi kisiyle senin beraber olman. isine nasil gelirse oyle olmuo arkadaslik. arkadaslik ayni kisiden hoslanmayi kaldiriyorsa sevgilinle ilgili senle ilgili knusmamasini da kaldirir bence.Çok basit bir beğeni duyuyor olmasaydı ciddi bir şeyi olsaydı adını dahi anmazdım zaten ama yapı olarak herkesi beğeniyor o beğendi diye ona ait olmuyor ki bir insan
Ben buraya kalkıp arkadaşımın duygularını yazsam onu kötülüyor olacağım o yüzden hoşlantı beğeni diye kesip bırakıyorum ama gördüğü herkesten hoşlanan elde etme meraklısı kendi de itiraf ediyor bunu.Ben ciddiyetini görsem bakmazdım zatenArkadaşımın hoşlandığı çocuklar hiç ilgimi çekmedi. Bence sizde de yanlışlık var, tabiki kıskanır böyle durumda. Sizi tebrik etmesi çok saçma olurdu mantıken. Ben kendim buna düşmem, ancak eski sevgilim ile yakın eski bir arkadaşımın çıkmışlığı oldu. Üzgünüm ama o çerçeve benim sadece midemi bulandırıyordu kıskandırmaktan ziyade. Tabi biz bayağı yakındık kendisi ile o ayrı konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?