• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım beni kıskanıyor mu?

pukina1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
146
Puanlar
53
Herkese hayırlı geceler.
Benim henüz çok yeni bir ilişkim var.Daha konuşma aşamasındayız fakat ben kendisine uzun zamandır ilgi duyuyordum.Benim ilgi duymaya başladığım dönemde arkadaşım da ona olan beğenisini söylüyor ve dikkatini çekmek için çabalıyordu.Fakat benim beğenimden habersizdi çünkü duygularımı dillendiren biri değilim.Arkadaşım gibi geçici hevesleri duygu diye abartmıyorum.Nitekim görüştüğüm kişiden bir karşılık alamayınca kendi hayatına döndü hatta sevgilisi var.
Bizim konuşmaya başlamamızdan iki hafta önce karşılıklı hoşlandığımızı ve aramızda bir şeylerin olabileceğini arkadaşıma anlattım.Hatta zamanında beğenisi olduğu için ne düşündüğünü de sordum.Saçmalama öylesine bir takıntıydı diye geçiştirdi hiç olumsuz tepki vermedi.Fakat bu süreçte hiçbir şekilde yorum yapmadı,benim için heyecan duymadı.Konuyla ilgili konuştuğunda da değişik tavırlarını herkes farketti.Güya en yakın arkadaşım ama bir günden bir güne nasıl gidiyor diye sormadı.Grupta herkes konu hakkında yorum yaparken sessiz kalıyor.Geçen o senin sevgilin dediler arkadaşımda suratı asık şekilde ne sevgilisi ya daha değil demiş.
En son az önce saatlerce kendinden bahsetti ben de konuştuğum kişiyle ilgili bir şey söyledim ve asla dikkate almayarak konuyu geçiştirdi.Artık rahatsız oluyorum çünkü ilişkim güzel gidiyor ve onun gözünün önünde olacağız hep.Benim biriyle görüşmemi mi yoksa çocuğu eskiden beğendiği için onun bana ilgi duymasını mı kıskanıyor sizce?

Yanii zor işler bişey olmamış gibi davranmak da zor onun için. Kıskanıyor diyemezsiniz ama. Hoşnut olmadığı bi durum sadece. Sevgilinizden bahsetmeyin siz de çok. Ayrı ayrı takılın sevgilinizle ve arkadaşınızla bence.

Farkındayım hoşuna gitmiyor fakat öylesine beğendiği biriydi.En yakın arkadaşına karşı böyle davranmakta haklı mı sizce?

arkadasiniz sizin de ondn hoslandiginizi biliyor muydu gecmiste? yani dikkatini cekmeye calistigi zamanlarda?

kadınlar sorunun kaynağını neden %99 oranında kıskançlık olarak görüyor acaba

arkadaşın bi zahmet heyecan da duymasın bu konuda bırak da, bu kıskançlık belirtisi değil realist olalım

Son düzenleme:
Önceden hoşlandığım ve reddedildiğim çocukla en yakın arkadaşım çıksa ben de rahatsız olurdum. Napmasını bekliyosunuz göbek mi atsın? Yalandan ayy çok sevindim mi desin? Ama duymak istediğiniz cevap buysa evet çok kıskanıyor sizi.

arkadasiniz sizin de ondn hoslandiginizi biliyor muydu gecmiste? yani dikkatini cekmeye calistigi zamanlarda?
Hayır bilmiyordu çünkü ben de ciddi bir hoşlantı duymuyordum o süreçte

Ben sizin yerinizde olsam en yakın arkadaşımın hoşlandığı insanla çıkmazdım
Hani etrafınızda birini görür dış görünümünü beğenirsiniz ya öyle bir şeydi ve söze dökülmüş bir şey de değildi ben farkediyordum dikkat çekmeye çalıştığını

Önceden hoşlandığım ve reddedildiğim çocukla en yakın arkadaşım çıksa ben de rahatsız olurdum. Napmasını bekliyosunuz göbek mi atsın? Yalandan ayy çok sevindim mi desin? Ama duymak istediğiniz cevap buysa evet çok kıskanıyor sizi.
Şöyle söyleyeyim hoşlantı değil beğeniydi onun duygusu ve çocuğa açılmadı bana bile hoşlanıyorum demedi dikkatini çekemeyince bıraktı.Ben en yakınım beni kıskansın istemem zaten egoist biri değilim keşke olmasa sebebini anlama çalışıyorum

bu konuda anlatmadığınız daha başka sıkıntılar da var gibi geldi. neden bilmiyorum böyle bir hisse kapıldım.
soruya gelince; belki de geçmişte kendisi reddedildiği için sizle ilgili neden ben değil de o diye düşünüp kızıyor olabilir

bu durumda en yakin arkadasinizin hoslandigi kisiyle berabersiniz. bence konuyu o acmaliydi.
Çok basit bir beğeni duyuyor olmasaydı ciddi bir şeyi olsaydı adını dahi anmazdım zaten ama yapı olarak herkesi beğeniyor o beğendi diye ona ait olmuyor ki bir insan

Arkadaşlarımın hoşlandığı çocuklar ergenliğimde dahil hiç ilgimi çekmedi. Bence sizde de yanlışlık var, tabiki kıskanır böyle durumda. Sizi tebrik etmesi çok saçma olurdu mantıken. Ben kendim buna düşmem, ancak eski sevgilim ile yakın eski bir arkadaşımın çıkmışlığı oldu. Üzgünüm ama o çerçeve benim sadece midemi bulandırıyordu kıskandırmaktan ziyade. Tabi biz bayağı yakındık kendisi ile o ayrı konu.

bu konuda anlatmadığınız daha başka sıkıntılar da var gibi geldi. neden bilmiyorum böyle bir hisse kapıldım.
soruya gelince; belki de geçmişte kendisi reddedildiği için sizle ilgili neden ben değil de o diye düşünüp kızıyor olabilir
Evet haklısınız bazı şeyleri es geçiyorum çünkü tam anlamıyla ifade etmeye kalksam uzun sürecek kısa yazsam yanlış anlaşılıp tepki göreceğim.
Ben de tamamen dediğiniz şeyden kaynaklı olduğunu düşünüyorum yoksa sevgilime karşı bir duygusunun olmadığına eminim

Arkadaşın yine iyi seninle arkadaşlığını kesmemiş. Kıskandığı için degil, hayal kırıklığı olduğunuz için.

Arkadaşınızın sizi kıskandığı filan yok. O kişiden hoşlandığını biliyormuşsunuz. Sessiz sessiz bekleyip, sonunda onun ilgi duyduğu kişiyle sevgili olup çıkmışsınız. Biraz absürd bir durum. Tutup da sizinle coşmasını bekleyemezsiniz yani bu durumda. Arkadaşlığınızın bozulmamasına şükredin bence. Zira arkadaşınızın yaptığı bir şey de yok zaten. Belki de incinmiştir bu durumdan bile, dillendirmiyor. Çok şey beklemeyin arkadaşınızdan ilişkinizle ilgili. Onu bulaştırmadan yaşayın ilişkinizi bence.
Ona sorup da " öylesine bir şeydi" falan gibi cevaplara da çok inanmayın. Tutup da arasında bir şey geçmemiş adam için " sen nasıl benim platoniğimi elimden alırsın" diyecek hali yok ya... Madem karşılıklı sizin hoşlantınız, sessiz kalıp içine atmayı tercih etmiş. Eh bırakın da bu durumda sizin sevgili muhabbetinize coşmayıversin. Valla arkadaşınız çok ağır başlı biri gibi geldi bana, takdir ettim. Sizin kıskanma dediğiniz şey olgunluktur benim için. Siz de bu kadar sığ düşünmeyi bırakın.

Çok basit bir beğeni duyuyor olmasaydı ciddi bir şeyi olsaydı adını dahi anmazdım zaten ama yapı olarak herkesi beğeniyor o beğendi diye ona ait olmuyor ki bir insan
e sen arkadasinin hoslandigi kisiyle beraberken senle ilgilenmiyo diye nasil alinabikiyirsan onun mantigina da ters gekmis olabilir zamaninda ilgilendigi kisiyle senin beraber olman. isine nasil gelirse oyle olmuo arkadaslik. arkadaslik ayni kisiden hoslanmayi kaldiriyorsa sevgilinle ilgili senle ilgili knusmamasini da kaldirir bence.

Arkadaşımın hoşlandığı çocuklar hiç ilgimi çekmedi. Bence sizde de yanlışlık var, tabiki kıskanır böyle durumda. Sizi tebrik etmesi çok saçma olurdu mantıken. Ben kendim buna düşmem, ancak eski sevgilim ile yakın eski bir arkadaşımın çıkmışlığı oldu. Üzgünüm ama o çerçeve benim sadece midemi bulandırıyordu kıskandırmaktan ziyade. Tabi biz bayağı yakındık kendisi ile o ayrı konu.
Ben buraya kalkıp arkadaşımın duygularını yazsam onu kötülüyor olacağım o yüzden hoşlantı beğeni diye kesip bırakıyorum ama gördüğü herkesten hoşlanan elde etme meraklısı kendi de itiraf ediyor bunu.Ben ciddiyetini görsem bakmazdım zaten

Back