Arkadaşı evlenince değişen arkadaşlar..

Valla evliliği bilmem de çocuğunuz olunca kenara atılıyorsunuz şimdiden gerçek yüzlerini gormeniz iyi olmuş. Benim bebeğim oldu anında aranmayan sorulmayan insan kısmına geçtim neden gezip tozupmilleti eglendiremeyecegim diye işe yaramıyorum. Insanlar çok bencil ve menfaat odaklı 5 yıllık dost dediğim insanlarla kırk kat el gibi yabanciyiz şu an

Valla eşten dost most olmuyor. En küçük kavgada anlattığın şeyleri tak tak yüzüne bir bir vuruyorlar. Arkadaşların nedensizce senden uzaklastilarsa ya senin değiştiğini düşündüler yada evlenmeni hazmedemediler. En güzel dost ALLAH kqrdesim kimseden dost falan olmaz

Cogu yeni evliler ve hamile kadinlar biz bekarlarin gözünde söyle:

-ay kocama yemek hazirlamaliyim
-ay bebegim tekme atti cok heyecanli (her tekme attiginda söylüyorlar)
-mustafa 4te geliyor iste ben de yemek felan hazirliyorum haftasonu bla bla mustafa bla bla bla mustafa mustafa
-teyzesi kahvaltiya erken gel tamam mi? ben acikmiyorum da karnimdaki bebek acikiyor
-mustafa cok fazla seks istiyor, 2 aylik evliyiz ama iiyyy bunaliyorum, ben de bacaklarimi acip isini görsün diyorum

Biz bekarlar bunlari cogu zaman duymak istemeyiz, hatta igreniriz, bize ne yahu cinsel hayatindan, kocisinde arandaki cilvelerden, ve ya sürekli bebegim tekme atmasindan. Hani...sunu söylemeye calisiyorum siz yeni evliler yeni hamileler cok degisiyorsunuz, bize konularinizla bayiyorsunuz...ben de arkadasimala bu yüzden aramiza mesafe koymustum, artik cok sikilmistim ayni muhabbetten. Eski tanidigim sevdigim arkadas degildi. Mutlulugunu paylasiyorsun, kinasinda dügününde yanindasin ama 1 sene boyunca da ayni konulari konusmaya gerek yok.

genelde tam tersi olur evlenen kızlar bekar arkadaşlarıyla az görüşür gider evlilerler gün yapar benim eski arkadaşlarım öyle yaptı bakın eski diyorum çünkü seçimlerini yaptılar :)

Bu bana biraz kıskançlık gibi geldi ayrıca ben eşimin adını andığım olmaz yanlarında sorduklarında oda anca kaldı ki seks meks konuşmak tövbe tövbe

Kesinlikle katiliyorum evliler yanlarinda bekar olduğunu unutuyor. Sürekli ev koca temizlik bebek kaynana görümce muhabbeti. Ben evli olmama rağmen beni bile baydı. Sohbetleri sadece bu dar çerçevede olan arkadaşlarımla arama mesafe koydum.

Belki de artık eşi var, rahatsız etmeyelim.
Kocası hoşlanmayabilir, izin vermeyebilir.
Eşiyle zaman geçirir artık bize ihtiyacı yok kafasına girmiş olabilirler..
Sessizce üzülmek yerine beklentinizi, üzüntünüzü dile getirdiniz mi?
Aynı yatakta yattığınız dostlarınız için bu konuda tereddüt etmeyin, konuşun..

ay aynen katılıyorum ya yeni evli arkadaşlarım çok itici geliyo bana, sanki dünyanın en güzel işini başarmış gibi davranıyolar bi tane yeni evli arkadaşımın eşi biz otururken aramıştı gel yemek yap diye, o gün bugündür o kadınla görüşmüyorum mesela, arka arkaya hamile kaldı bi de çocuk sesi ıyyy hiç çekemem

valla ben de evlenen arkadaşlarımı aramaya çekiniyorum ... hafta içi çalışıyorlar,hafta sonu da eşiyle plan yapar diye aramıyorum... onlar bana sitem edincede anlattim neden aramadığımı siz müsait olunca arayın plan yapalım ben nasılsa her zaman müsait olurum dedim artık öyle yapıyoruz ... çok doldurmayın kendinizi.... ha ama siz bunlar benimle görüşmek ist3miyor diyorsanız da silin gitsin dünya insan dolu,yeni arkadaşlıklar edinin

Aynısını düşündüm açıkçası.Konu sahibi sizin bu yorumunuza bile kıskançlık demiş.Yani bakış açısı bu.E bi' süre sonra beni de bayardı hep aynı ilgi alanıma girmeyen muhabbet bekar olsaydım.Ya ben bekarken bir arkadaş yarım saat ütü masası muhabbeti yapmıştı ya ki kız kariyerli falan bi' tipti.Akla zarar yani çekilmiyor bir zaman sonra.Farkında da değiller bence bu muhabbetlerinin.İnsanlar da uzaklaşıyor haliyle.Bir de kocasını arkadaşlarından kıskanan tipler var ki onlar akla zarar.Yalnız kalınca da kocalarına sarıyorlar böyle tipler.

Son düzenleme:
E kocanla arkadaşını aynı ortama getirmiyceksin kıskanıyorsan o farklı bir durum evli olan insan seninle eski flörtünü mü konuşsun istiyosun tabiki bebeğin den bahsedicek ütüsünden de ne var bunda!

Eee ne var bunda çocuk sesi çekemem nedir bir sürü insan çocuk hayali kuruyor ya siz çocuk olmadınız mı insanları kınamayın yarın bir gün sizin başınıza daha beter bir durum gelir ettiğiniz laftan utanırsınız. Allah gönlünüze göre versin

Bazı evli olanlar tüm planlar kendilerine göre yapılsın istiyorlar genelde."Ben evliyim, sizin gibi boş zamanım çok değil, sorumluluklarım var, evliyim ben evvvvvli, herkes evliliğimi kıskanıyor, pis bekarlar, bla bla. "

E kocanla arkadaşını aynı ortama getirmiyceksin kıskanıyorsan o farklı bir durum evli olan insan seninle eski flörtünü mü konuşsun istiyosun tabiki bebeğin den bahsedicek ütüsünden de ne var bunda!
Ya işte kocasını kıskandığı insanla arkadaş olması da saçma.

Ütü masası ve bebek gibi bekarların ilgi alanı dışında konular konuşursa tabii ki sıkıcı olur ve aranılmaz sorulmaz yani.Bir dinlersin iki dinlersin bir zaman sonra sıkar.Ben evliyim bekar arkadaşlarımla konuşacak bir sürü ortak konu buluyorum.Böyle olması gerekir zaten.Yoksa arkadaşlık da biter haliyle ortak bir alan kalmazsa.

Sana bise deyimmi hic canını sıkmaya değmez bile evet sinir bozucu bir durum ama aynısı bana da oldu hadi birtanesi uzakta yaşıyor geldiginde de evime gelir hatta kalır bizde esimle onlara gideriz. Annesini babasini da tanıyorum ailemde görüşür ailesiyle ondan baska daha kimse yok,hepsi uzaklasti biseyler oldu bende kendimi geri çektim zaten. En yakin arkadasim da dostum da esim. Kahve icmeye,icki icmeye, alışverişe esimle gidiyorum. Inanır mısın evimi temizlemeyi bazen yemek yapmayi da esimle birlikte yapiyorum. Bazen saçlarımı tarıyor. Dertlesiyoruz birlikte bazı aksamlar. Demekki onlar fesat ya da cekiniyorlar senin esinden izin isteyen biri oldugunu sanıyorlar ama ilk söylediğim ihtimal fesat daha yüksek bence
Bende simdi bir kızla tanıştım. Yani gecen sene kopeklerimiz oynadilar. Kızı sonra gördüm hastanede gecenlerde bana sahip çıktı hatta biz gittikten sonra gelmis bakmış bana o kizla arkadas olcam esim de dedi gorus onla o iyi bir kiz ben anlarım
Bende onla görüşecem hem yeni cevre yeni insanlar da güzel oluyor

Yaa friends izleyen insan candir, nickini yerim ♥

Evet direkt olarak kiskanclikla itham ediliyorsunuz bisey söylediginizde, sonra da „arkadaslarim benden uzaklasti“, güzellikle söylüyoruz rahatsiz oldugumuzu ama hemen kiskanc damgasi yiyoruz ki ben o bahsettigim arkadastan cok daha önce evlilik yapip bosanmistim bile, ben evliyken ona böyle davranmamistim hatta bana „ya sen ne güzel rahatsin böyle. Bizimle oldugunda hic kocani aramiyorsun, ondan bahsetmiyorsun, eski günlerimize dönüyorum“ demisti. Sonra da kendisi o sevmedigi tipe dönüstü. Bisey de söylenmiyor arkadas hemen küsüyor. Ben de amaaaan ugrasamam deyip iletisimi kestim, arkamdan kesin diyordur „dayanamadi kiskancligindan, o yüzden benle konusmuyor“ ama hic umrumda degil. Hic birsey tek tarafli degil iste, bazi insanlarin hayati evlilik ve cocuktan ibaret degil. Baska bi üyenin dedigi gibi biz görümce kaynana laflari duymayi sevmiyoruz hoslanmiyoruz böyle seyleri konusmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…