- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.330
- 158
Zaten evlenmişBelki de tek taraflı bakıyorsunuz. Olayları bir de karşı taraftan dinlemek lazım böyle konularda. Belki onlar da Sizin evlendiğinizi düşünüyor
Ahahaha yoruma aklımla başlayıp başka yerimle son vermişim. Çok güldüm yaaZaten evlenmiş
Bu bana biraz kıskançlık gibi geldi ayrıca ben eşimin adını andığım olmaz yanlarında sorduklarında oda anca kaldı ki seks meks konuşmak tövbe tövbeCogu yeni evliler ve hamile kadinlar biz bekarlarin gözünde söyle:
-ay kocama yemek hazirlamaliyim
-ay bebegim tekme atti cok heyecanli (her tekme attiginda söylüyorlar)
-mustafa 4te geliyor iste ben de yemek felan hazirliyorum haftasonu bla bla mustafa bla bla bla mustafa mustafa
-teyzesi kahvaltiya erken gel tamam mi? ben acikmiyorum da karnimdaki bebek acikiyor
-mustafa cok fazla seks istiyor, 2 aylik evliyiz ama iiyyy bunaliyorum, ben de bacaklarimi acip isini görsün diyorum
Biz bekarlar bunlari cogu zaman duymak istemeyiz, hatta igreniriz, bize ne yahu cinsel hayatindan, kocisinde arandaki cilvelerden, ve ya sürekli bebegim tekme atmasindan. Hani...sunu söylemeye calisiyorum siz yeni evliler yeni hamileler cok degisiyorsunuz, bize konularinizla bayiyorsunuz...ben de arkadasimala bu yüzden aramiza mesafe koymustum, artik cok sikilmistim ayni muhabbetten. Eski tanidigim sevdigim arkadas degildi. Mutlulugunu paylasiyorsun, kinasinda dügününde yanindasin ama 1 sene boyunca da ayni konulari konusmaya gerek yok.
Kesinlikle katiliyorum evliler yanlarinda bekar olduğunu unutuyor. Sürekli ev koca temizlik bebek kaynana görümce muhabbeti. Ben evli olmama rağmen beni bile baydı. Sohbetleri sadece bu dar çerçevede olan arkadaşlarımla arama mesafe koydum.Cogu yeni evliler ve hamile kadinlar biz bekarlarin gözünde söyle:
-mustafa 4te geliyor iste ben de yemek felan hazirliyorum haftasonu bla bla mustafa bla bla bla mustafa mustafa
-teyzesi kahvaltiya erken gel tamam mi? ben acikmiyorum da karnimdaki bebek acikiyor
-mustafa cok fazla seks istiyor, 2 aylik evliyiz ama iiyyy bunaliyorum, ben de bacaklarimi acip isini görsün diyorum
Biz bekarlar bunlari cogu zaman duymak istemeyiz, hatta igreniriz, bize ne yahu cinsel hayatindan, kocisinde arandaki cilvelerden, ve ya sürekli bebegim tekme atmasindan. Hani...sunu söylemeye calisiyorum siz yeni evliler yeni hamileler cok degisiyorsunuz, bize konularinizla bayiyorsunuz...ben de arkadasimala bu yüzden aramiza mesafe koymustum, artik cok sikilmistim ayni muhabbetten. Eski tanidigim sevdigim arkadas degildi. Mutlulugunu paylasiyorsun, kinasinda dügününde yanindasin ama 1 sene boyunca da ayni konulari konusmaya gerek yok.
ay aynen katılıyorum ya yeni evli arkadaşlarım çok itici geliyo bana, sanki dünyanın en güzel işini başarmış gibi davranıyolarCogu yeni evliler ve hamile kadinlar biz bekarlarin gözünde söyle:
Aynısını düşündüm açıkçası.Konu sahibi sizin bu yorumunuza bile kıskançlık demiş.Yani bakış açısı bu.E bi' süre sonra beni de bayardı hep aynı ilgi alanıma girmeyen muhabbet bekar olsaydım.Ya ben bekarken bir arkadaş yarım saat ütü masası muhabbeti yapmıştı ya ki kız kariyerli falan bi' tipti.Akla zarar yani çekilmiyor bir zaman sonra.Farkında da değiller bence bu muhabbetlerinin.İnsanlar da uzaklaşıyor haliyle.Bir de kocasını arkadaşlarından kıskanan tipler var ki onlar akla zarar.Yalnız kalınca da kocalarına sarıyorlar böyle tipler.Cogu yeni evliler ve hamile kadinlar biz bekarlarin gözünde söyle:
E kocanla arkadaşını aynı ortama getirmiyceksin kıskanıyorsan o farklı bir durum evli olan insan seninle eski flörtünü mü konuşsun istiyosun tabiki bebeğin den bahsedicek ütüsünden de ne var bunda!Aynısını düşündüm açıkçası.Konu sahibi sizin bu yorumunuza bile kıskançlık demiş.Yani bakış açısı bu.E bi' süre sonra beni de bayardı hep aynı ilgi alanıma girmeyen muhabbet bekar olsaydım.Ya ben bekarken bir arkadaş yarım saat ütü masası muhabbeti yapmıştı ya ki kız kariyerli falan bi' tipti.Akla zarar yani çekilmiyor bir zaman sonra.Farkında da değiller bence bu muhabbetlerinin.İnsanlar da uzaklaşıyor haliyle.Bir de kocasını arkadaşlarından kıskanan tipler var ki onlar akla zarar.Yalnız kalınca da kocalarına sarıyorlar böyle tipler.
Eee ne var bunda çocuk sesi çekemem nedir bir sürü insan çocuk hayali kuruyor ya siz çocuk olmadınız mı insanları kınamayın yarın bir gün sizin başınıza daha beter bir durum gelir ettiğiniz laftan utanırsınız. Allah gönlünüze göre versinay aynen katılıyorum ya yeni evli arkadaşlarım çok itici geliyo bana, sanki dünyanın en güzel işini başarmış gibi davranıyolarbi tane yeni evli arkadaşımın eşi biz otururken aramıştı gel yemek yap diye, o gün bugündür o kadınla görüşmüyorum mesela, arka arkaya hamile kaldı bi de çocuk sesi ıyyy hiç çekemem
Ya işte kocasını kıskandığı insanla arkadaş olması da saçma.E kocanla arkadaşını aynı ortama getirmiyceksin kıskanıyorsan o farklı bir durum evli olan insan seninle eski flörtünü mü konuşsun istiyosun tabiki bebeğin den bahsedicek ütüsünden de ne var bunda!
Aynısını düşündüm açıkçası.Konu sahibi sizin bu yorumunuza bile kıskançlık demiş.Yani bakış açısı bu.E bi' süre sonra beni de bayardı hep aynı ilgi alanıma girmeyen muhabbet bekar olsaydım.Ya ben bekarken bir arkadaş yarım saat ütü masası muhabbeti yapmıştı ya ki kız kariyerli falan bi' tipti.Akla zarar yani çekilmiyor bir zaman sonra.Farkında da değiller bence bu muhabbetlerinin.İnsanlar da uzaklaşıyor haliyle.Bir de kocasını arkadaşlarından kıskanan tipler var ki onlar akla zarar.Yalnız kalınca da kocalarına sarıyorlar böyle tipler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?