Arkadaşalr tepki göstermeden cevap verir misiniz

asdfgl123456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
23
2
1
Herhangi bir birliktelik olmadan ele bulaşan spermden yani gözle görülür bi yoğunluğu yoktu erkek arkadaşım kendini boşalttıktan sonra vajinama dokundu ama ıslaklık yoktu elinde yine de hamile kalınır mı belim sırtım aşırı ağrıyo burnum kanamaya başladı bugün 2 kere baya yoğun şekilde reglime de 1 gün var olacakmışım gibi değil stresten de olabilir bi kaç kere daha konu açtım ama korkuyorum düzgün cevaplarmısınız

Hiçbir şey olmaz korkmayın psikolojik yaşadıklarınız

Hamile kalman milyarda 1,gebe degilsin.

Diyelim hamile kaldın neden bunu yaparsınız yapıyorsunuz bari ozaman korkmayın kalmazsınız da kendinize bunu yapmayın

No

Burda bir çok kişi daha bu durumu yaşamış doktorlarda başka sitelerde ihtimal var demiş strese girdim iyice bu kadar belirtimiz olması sizce psikolojik mi

5 yıl türlü türlü pozisyon deneyip hamile kalamayan ben eğer siz böyle hamile kalırsanız düğününüzü yaparım net

Tamam tamam dalga geçmiyorum böyle hamile kalınmaz arkadaşın biri milyarda bir demiş ama ben artırıyorum trilyonda bir anca olur

Yani o kadar iğneler, ilaçlar, tedaviler, yıllardır gün aşırı birliktelik ile biz hamile kalamiyorken sen eline bulaşan spermle hamile kalırsan olay çıkarırım rahat ol canım milyarda 1 falandır heralde o ihtimal

Burda bir çok kişi daha bu durumu yaşamış doktorlarda başka sitelerde ihtimal var demiş strese girdim iyice bu kadar belirtimiz olması sizce psikolojik mi
Soylediklerinizin hamilelik belirtisi olma ihtimali ile kanser belirtisi (Allah korusun tabide) olma ihtimali ayni. Olamaz oyle bir sey. Korkmayin. Zaten ayda 1 gun hamile kalma sansimiz var. O gun de sizin ellestiginiz gune denk geldiyse, sevgiliniz superman ise ve onun elden bulasan superman spermi fiti fiti o yolu bulup, hayatta kalip o yumurtayi bulduysa belgesellere konu olursunuz saniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…