- 17 Şubat 2025
- 23
- 2
- 1
- Konu Sahibi asdfgl123456
-
Hiçbir şey olmaz korkmayın psikolojik yaşadıklarınızHerhangi bir birliktelik olmadan ele bulaşan spermden yani gözle görülür bi yoğunluğu yoktu erkek arkadaşım kendini boşalttıktan sonra vajinama dokundu ama ıslaklık yoktu elinde yine de hamile kalınır mı belim sırtım aşırı ağrıyo burnum kanamaya başladı bugün 2 kere baya yoğun şekilde reglime de 1 gün var olacakmışım gibi değil stresten de olabilir bi kaç kere daha konu açtım ama korkuyorum düzgün cevaplarmısınız
Yaklaşık 1 haftadır bel ağrım sırt ağrım geçmiyor gerçekten ne düşünürsem ertesi gün o belirti oluyorHiçbir şey olmaz korkmayın psikolojik yaşadıklarınız
Hamile kalman milyarda 1,gebe degilsin.Herhangi bir birliktelik olmadan ele bulaşan spermden yani gözle görülür bi yoğunluğu yoktu erkek arkadaşım kendini boşalttıktan sonra vajinama dokundu ama ıslaklık yoktu elinde yine de hamile kalınır mı belim sırtım aşırı ağrıyo burnum kanamaya başladı bugün 2 kere baya yoğun şekilde reglime de 1 gün var olacakmışım gibi değil stresten de olabilir bi kaç kere daha konu açtım ama korkuyorum düzgün cevaplarmısınız
Kafaya taktığınız için öyle psikolojik olarak oraya odaklandığınız için sanki vücut hamileymiş gibi tepki veriyorYaklaşık 1 haftadır bel ağrım sırt ağrım geçmiyor gerçekten ne düşünürsem ertesi gün o belirti oluyor
İyi ki dalga geçme dedik yaniburnun kanıyorsa bebek kesin erkek. tebrikler
Diyelim hamile kaldın neden bunu yaparsınız yapıyorsunuz bari ozaman korkmayın kalmazsınız da kendinize bunu yapmayınHerhangi bir birliktelik olmadan ele bulaşan spermden yani gözle görülür bi yoğunluğu yoktu erkek arkadaşım kendini boşalttıktan sonra vajinama dokundu ama ıslaklık yoktu elinde yine de hamile kalınır mı belim sırtım aşırı ağrıyo burnum kanamaya başladı bugün 2 kere baya yoğun şekilde reglime de 1 gün var olacakmışım gibi değil stresten de olabilir bi kaç kere daha konu açtım ama korkuyorum düzgün cevaplarmısınız
Daha önce denediniz miMumkun degil. Imkansiz. Bana güven. Cok ciddiyim.
NoHerhangi bir birliktelik olmadan ele bulaşan spermden yani gözle görülür bi yoğunluğu yoktu erkek arkadaşım kendini boşalttıktan sonra vajinama dokundu ama ıslaklık yoktu elinde yine de hamile kalınır mı belim sırtım aşırı ağrıyo burnum kanamaya başladı bugün 2 kere baya yoğun şekilde reglime de 1 gün var olacakmışım gibi değil stresten de olabilir bi kaç kere daha konu açtım ama korkuyorum düzgün cevaplarmısınız
4 yildir evliyim cok daha fazlasini turlu turlu denedim. Oyle olmuyor bu isler.Daha önce denediniz mi
4 yildir evliyim cok daha fazlasini turlu turlu denedim. Oyle olmuyor bu isler.burda
Al benden de o kadar5 yıl türlü türlü pozisyon deneyip hamile kalamayan ben eğer siz böyle hamile kalırsanız düğününüzü yaparım net
Soylediklerinizin hamilelik belirtisi olma ihtimali ile kanser belirtisi (Allah korusun tabide) olma ihtimali ayni. Olamaz oyle bir sey. Korkmayin. Zaten ayda 1 gun hamile kalma sansimiz var. O gun de sizin ellestiginiz gune denk geldiyse, sevgiliniz superman ise ve onun elden bulasan superman spermi fiti fiti o yolu bulup, hayatta kalip o yumurtayi bulduysa belgesellere konu olursunuz saniyorum.Burda bir çok kişi daha bu durumu yaşamış doktorlarda başka sitelerde ihtimal var demiş strese girdim iyice bu kadar belirtimiz olması sizce psikolojik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?