- 14 Mart 2014
- 152
- 3
sende benim gibi bardak bardak ot içiyorsun
Sorma valla isin tuhaf yani canim istemeye basladi artik bagimli oldum valla Bu arada benim olcumde ufacik bi artis daha var bakalim 2 haftanin sonunda ne olcak..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende benim gibi bardak bardak ot içiyorsun
Sorma valla isin tuhaf yani canim istemeye basladi artik bagimli oldum valla Bu arada benim olcumde ufacik bi artis daha var bakalim 2 haftanin sonunda ne olcak..
Oh oh yarasın işe yarıyor mu peki canım sen ne zaman hormon testi yaptıracaksın artıkrezene, adaçayı, hafizeçayı ve son olarak ısırgan çayı hepsinden birer kupa içiyorum
Valla ben sabahlari ac karnima rezene ve hayit tohumu (ikisini karistirip) ogleden sonra issirgan otu, yatmadan da serbetci otu arada bazi seyler daha var ama ictiklerim bunlar
Oh oh yarasın işe yarıyor mu peki canım sen ne zaman hormon testi yaptıracaksın artık
Ne zamandır şerbetçiotunun çayını içiyorsun canım? Ve diğerlerini ne zamandır içiyorsun ne kadarlık artış oldu?
dimi dimi artık benimde bazen canım çekiyor hepimiz bağımlı olucaz böyle giderse
Oh oh yarasın işe yarıyor mu peki canım sen ne zaman hormon testi yaptıracaksın artık
Ne zamandır şerbetçiotunun çayını içiyorsun canım? Ve diğerlerini ne zamandır içiyorsun ne kadarlık artış oldu?
Ay sevindim valla benim gibi bisinin daha olmasina bendemi bir tuhaflik var acaba demeye baslamistim tamda
ayy inşallah sonumuz hayırlı olur
Valla bu otlarla ya ihya olucaz yada :-( dusunmek bili istemiyorum yani
rezenemi içtim şimdi adaçayımı hazırladım onu içicem ondan sonra ısırgan otu çayı ondan sonra hafize çayımı içicem ayrıca bi yemek kaşığı pekmezimi içtim küç yedim çok azcık bide en son bi bardak süt içerim akşamada patlarım artık
hepsini ard ardami iciyorsun sen kizzzz mesafe koy aralarinina ... masaj jimlastik falan yapiyormusun sen mesela toparlansin diye buz masaji aaaa bide hep unutuyorum ya cafein bulunduran seylerden mumkun oldugunca uzak durmamiz lazim biliyorsunuz deilmi?
masaj yapıyorum zaten duvara ellerimi dayayıp 15 şınav çekiyorum buz masajı bi dönem yapıyordum havalar soğuyunca bıraktım ama tekrar başlarım onada ben zaten kafeinden uzak durmamız gerektiğini hep söylüyorum canım
O sinav sayisini arttir ama canim ben 10 ile baslamistim simdi 45 teyim ama artik arttirmiyorum
bende 10 taneyle başladım 5er 5er artırayım diyorum ama çok şınavda istemiyorum ya erirse göğüslerim
Yok kiz en fazla sikilasir yani ne erimesi erise benimkiler eriyip biterde simdiye kadar
Ya tam olarak hatirlamiyorum ama cafein bu ictiklerimizin ekkisini azaltiyor hatta yok ediyor bunu ilk okudugumda inanmamistim ben cok fazla tuketiyordum cunki gogus agrilarim sizlamalarim oldugu birgun 2 bardak falan icim o sizilarda gitti agrilarda o gunden beri mumkun oldugunca icmiyorum artik canim
gerçi orasıda öyle
kafein herzaman gelişime engeldir süt içelim o gelişime destek oluyor çünkü yaptığımız masajlar kan dolaşımını arttırıyor oda gelişmesine destek
Evet katiliyorum sana