Gittim zaten ordan arkadaşım var 1 tane kalabalık bir kurs değildi. eltilerim derken sadece onların olduğu bir arkadaş grubu değil. Yaşadığım yerde ki yaşıtlarımın olduğu bir grup. Beni neden içlerine almadılar onu merak ediyorumallah askina eltinle arkadas olacaksin da ne olacak? git bir dil kursuna kendin gibi gocmen bir cevre yap.
Bende öyle ama inan ki insan kabul görmediğini hissedince ister istemez üzülüyoraz ama oz arkadasi her zaman tercih ederim.
sevmemislerdir herkes seni sevecek diye bir kural yok.Gittim zaten ordan arkadaşım var 1 tane kalabalık bir kurs değildi. eltilerim derken sadece onların olduğu bir arkadaş grubu değil. Yaşadığım yerde ki yaşıtlarımın olduğu bir grup. Beni neden içlerine almadılar onu merak ediyorum
Yani eltin ya şekerım ondan . Ama bılemıyoruz belkı elektrık uymadıYa merhabaa ben arkadaş yapamıyorumşöyle anlatayım ben zaten çok tanıdığı olan ama hayatı boyunca samimi arkadaş dışında takıldığı çok kişi olmayan biriydim. Almanya’ya gelin gittim aile büyüklerimle vs aram çok iyidir hatta baya baya iyidir arkadaş gibi, ama gel gör ki yaşıtlarımla bu samimiyeti oluşturamıyorum. 3 sene oldu evleneli ama eltilerimin falan bi arkadaş grubu olmasına rağmen beni o gruba dahil etmemekte neden ısrar ediyorlar anlamış değilim. Her ne kadar üzülmüyorum desemde neden beni de aralarına almadılar ne gördüler bende diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Özellikle ailem arkadaşlarım hiçbiri orada olmadığı için çevre kurabileceğim insanların da beni içlerine alamaması garip geliyor. Not: huysuz, kaprisli, anlaşılmaz bir insan değilim..
Eltiden arkadas olmaz. Ben eltimi dusunuyorumda vallahi direk euzu besmele cekiyorum. Insanin yuzune guler canim cicim derler, sonra seni kandirip doldurmaya falan calisip arkandan da iftira atarlar. Cok doluyum. Bosver eltini sende napcan eltini. Kendine gore kendin gibi insanlar daha iyi olur hem aileyle bagi olmayan arkadas daha iyi sir tutar daha iyidir. Sevdigin seyleri yap, hobiler edin o arada bir suru kisiyle tanisirsin zaten.
Eltiden arkadas olmaz. Ben eltimi dusunuyorumda vallahi direk euzu besmele cekiyorum. Insanin yuzune guler canim cicim derler, sonra seni kandirip doldurmaya falan calisip arkandan da iftira atarlar. Cok doluyum. Bosver eltini sende napcan eltini. Kendine gore kendin gibi insanlar daha iyi olur hem aileyle bagi olmayan arkadas daha iyi sir tutar daha iyidir. Sevdigin seyleri yap, hobiler edin o arada bir suru kisiyle tanisirsin zaten
Eltiden arkadas olmaz. Ben eltimi dusunuyorumda vallahi direk euzu besmele cekiyorum. Insanin yuzune guler canim cicim derler, sonra seni kandirip doldurmaya falan calisip arkandan da iftira atarlar. Cok doluyum. Bosver eltini sende napcan eltini. Kendine gore kendin gibi insanlar daha iyi olur hem aileyle bagi olmayan arkadas daha iyi sir tutar daha iyidir. Sevdigin seyleri yap, hobiler edin o arada bir suru kisiyle tanisirsin zaten.
Ne eltiymiş yav. Koca paragraf yazdım sadece bir kelime onu geçirdim tüm yorumlar elti üzerine. O kadar etkili olacağını düşünmüyordum eltinin. Aramızda iyidir bu arada. Ben severim ama o beni sever mi garantisini veremiyorum tabi ama zararı olmaz diye düşünürdüm.Yani eltin ya şekerım ondan . Ama bılemıyoruz belkı elektrık uymadı