Arkadaş sorunsalı

ichbin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2021
25
6
28
Ya merhabaa ben arkadaş yapamıyorum😂😂 şöyle anlatayım ben zaten çok tanıdığı olan ama hayatı boyunca samimi arkadaş dışında takıldığı çok kişi olmayan biriydim. Almanya’ya gelin gittim aile büyüklerimle vs aram çok iyidir hatta baya baya iyidir arkadaş gibi, ama gel gör ki yaşıtlarımla bu samimiyeti oluşturamıyorum. 3 sene oldu evleneli ama eltilerimin falan bi arkadaş grubu olmasına rağmen beni o gruba dahil etmemekte neden ısrar ediyorlar anlamış değilim. Her ne kadar üzülmüyorum desemde neden beni de aralarına almadılar ne gördüler bende diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Özellikle ailem arkadaşlarım hiçbiri orada olmadığı için çevre kurabileceğim insanların da beni içlerine alamaması garip geliyor. Not: huysuz, kaprisli, anlaşılmaz bir insan değilim..

allah askina eltinle arkadas olacaksin da ne olacak? git bir dil kursuna kendin gibi gocmen bir cevre yap.
Gittim zaten ordan arkadaşım var 1 tane kalabalık bir kurs değildi. eltilerim derken sadece onların olduğu bir arkadaş grubu değil. Yaşadığım yerde ki yaşıtlarımın olduğu bir grup. Beni neden içlerine almadılar onu merak ediyorum

Gittim zaten ordan arkadaşım var 1 tane kalabalık bir kurs değildi. eltilerim derken sadece onların olduğu bir arkadaş grubu değil. Yaşadığım yerde ki yaşıtlarımın olduğu bir grup. Beni neden içlerine almadılar onu merak ediyorum
sevmemislerdir herkes seni sevecek diye bir kural yok.
ya da es ailesinin size zamaninda kendisine yapılandan daha cok sey yaptigini düşünüyordur ortada bir adaletsizlik vardir bu yüzden sevemiyordur.
siz tüm eltilerinize bayiliyor musunuz?
ayrica seni uzaklara dilini bilmediğin ortama getiren esin 3 senedir sana es dost arkadas bulusmasi vs ayarlamadi mi hic? dil iz bilmediğin yerde oyle caretta caretta gibi el yordamıyla sosyallesmeye mi calisiyorsun?
bence hatanin büyüğü esinde. biri esini kendi sehrine getirttiyse onun mutlulugu icin efor sarfedecek.
senin 3 yil olmus. senin gelin gittigin ulkeden ben damat adayi getirttim 3 ay oldu. adamcagiz dil bilmez iz bilmez diye onu bir sürü ortama soktum. gece toplasip futbol oynayan arkadaslara rica ettim cagirin onu da diye, kosu yarislarina katilan arkadasa rica ettim yeni yaris olunca yaz bana - sevgilime eslik edersin diye. ingilizce bilen arkadaslarimla bulusuyoruz, kendi dilinden operalar tiyatrolar buldum aldim vs vs vs.
bence esin de hadi bu kadar cabalamasin yine de bunun üçte birini cabalasa oryantasyonunu coktan tamamlardin, iki lafin belini kiracak cevren olurdu.

Eltiden arkadas olmaz. Ben eltimi dusunuyorumda vallahi direk euzu besmele cekiyorum. Insanin yuzune guler canim cicim derler, sonra seni kandirip doldurmaya falan calisip arkandan da iftira atarlar. Cok doluyum. Bosver eltini sende napcan eltini. Kendine gore kendin gibi insanlar daha iyi olur hem aileyle bagi olmayan arkadas daha iyi sir tutar daha iyidir. Sevdigin seyleri yap, hobiler edin o arada bir suru kisiyle tanisirsin zaten.

Sen sağlam kazıklar yememişsin sanırım, ondan bu arkadaş merağı 😂🌸
Vallaha kuzucum 1 tane olsun, o da öz olsun yani.
Hatta 1 tane olmasa bile olur. 💃🏻

Evet arkadaş konusunda çok seçici olduğum için çok yemedim. Aslında meraklı gibi durmuşum kabul ama onların beni kabul etmemelerini anlayamıyorum. Çünkü içlerinde birbirlerinin de arkalarından konuştuğuna şahit oldum😂. Konu da o ki madem o kadar midesizsiniz bende ne gördünüz gı.

Ya merhabaa ben arkadaş yapamıyorum😂😂 şöyle anlatayım ben zaten çok tanıdığı olan ama hayatı boyunca samimi arkadaş dışında takıldığı çok kişi olmayan biriydim. Almanya’ya gelin gittim aile büyüklerimle vs aram çok iyidir hatta baya baya iyidir arkadaş gibi, ama gel gör ki yaşıtlarımla bu samimiyeti oluşturamıyorum. 3 sene oldu evleneli ama eltilerimin falan bi arkadaş grubu olmasına rağmen beni o gruba dahil etmemekte neden ısrar ediyorlar anlamış değilim. Her ne kadar üzülmüyorum desemde neden beni de aralarına almadılar ne gördüler bende diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Özellikle ailem arkadaşlarım hiçbiri orada olmadığı için çevre kurabileceğim insanların da beni içlerine alamaması garip geliyor. Not: huysuz, kaprisli, anlaşılmaz bir insan değilim..
Yani eltin ya şekerım ondan . Ama bılemıyoruz belkı elektrık uymadı

Eltiden arkadas olmaz. Ben eltimi dusunuyorumda vallahi direk euzu besmele cekiyorum. Insanin yuzune guler canim cicim derler, sonra seni kandirip doldurmaya falan calisip arkandan da iftira atarlar. Cok doluyum. Bosver eltini sende napcan eltini. Kendine gore kendin gibi insanlar daha iyi olur hem aileyle bagi olmayan arkadas daha iyi sir tutar daha iyidir. Sevdigin seyleri yap, hobiler edin o arada bir suru kisiyle tanisirsin zaten.
Eltiden arkadas olmaz. Ben eltimi dusunuyorumda vallahi direk euzu besmele cekiyorum. Insanin yuzune guler canim cicim derler, sonra seni kandirip doldurmaya falan calisip arkandan da iftira atarlar. Cok doluyum. Bosver eltini sende napcan eltini. Kendine gore kendin gibi insanlar daha iyi olur hem aileyle bagi olmayan arkadas daha iyi sir tutar daha iyidir. Sevdigin seyleri yap, hobiler edin o arada bir suru kisiyle tanisirsin zaten

Yani o kadar arkamdan konuşabileceğini düşünmüyorum ama oladabilir. Çok o taraklarda bezi yoktur gibi duruyo işi gücü kendiyle uğraşmak. Ama insanoğlu işte kimseye etmez bana edebilir, kız kardeşi olmadığı için garipsemiş olabilir ilgi dağılmasını.

Yani eltin ya şekerım ondan . Ama bılemıyoruz belkı elektrık uymadı
Ne eltiymiş yav. Koca paragraf yazdım sadece bir kelime onu geçirdim tüm yorumlar elti üzerine. O kadar etkili olacağını düşünmüyordum eltinin. Aramızda iyidir bu arada. Ben severim ama o beni sever mi garantisini veremiyorum tabi ama zararı olmaz diye düşünürdüm.

X