Senin yine iyimiş bende dar pantolon kullanıyorum caz yapıo yine rengine bile takıodu bi ara neymiş ilgi çekermişim.
canım benmde öyle bende tayt giymeyi çok severim özellikle hep tuniklerim vardı istemiyor diye vazgeçtim askılı gyerdim ondanda vazgeçtim sırf onun için ama en ufak bişyde sen değişmedin diyor ağır konuşuo düzeltemedim diye.
alışverişten soğudum zaten çok nadir yaparım alışveriş gereksinim duydukça makyj yapmazsam saç yapmazsam o günüm berbt geçior sanki hastaymşım gibi ama bnde başkasına bakar dye içim kurtlanıo zatn süslü birym ama abartısz yernde yani .
Benimde burdn başka bi yerde üyeliğim yok erkekde kız da arkadşm yok dışarı birlkte çıkıyorz hep derdim sıkıntım olsa paylaşablceğim biri yok saçını boyatma bnu gyme dedikçe bunalıyorum zaten biz nişan yapmayı planlıyorz o bna eski erkek arkdş dyince snir krizine griyorum sanki beynim patlıcak . Bu böyle yaparken nasıl devam ederim diye düşünmkten kafayı yicem
Ben çok asi briym kmsenin dediğiyle iş yapmam kndi bildiğimdende şaşmam öle biriym hatalarım oldu bnde yalnz ve ağır ergnlk dönemi yaşadım ama ders çıkardım bnde bi kalıntısı olmadı saf niyetliyim ama akıllıyım da ben bu kadar sakin bi hayt yaşarken bu adam neden böle yapıor diye kara kara dşünüorum istedikleri şeyleri de yapıorum ama off çok yoruldum ya kendimi anlatmaktn ona
ne olcksa olsun biterse bitsin çok ağlıcam unutmucm hiç bir zaman kmse olmuck hayatmda kndmi çok ii tanıorum ama böyle de olmaz ki