' Arkadaş Olmak İstiyorum ' diyen k.k. Hatunları sohbetimize buyrun diyorum :) :) :)

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.178
8.379
Merhaba K.K. Hatunları bol kahkahalı , bol neşeli , hoş sohbetli , cici mi cici arkadaşlıklar olur inşallah... :118:

Açıyorum topiğimizi................................

.....................................................................

......................................................................

......................Açtımmmmmmmm

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Son düzenleme:
hayırlı olsun canm topiğin

Sağol canım hoşgeldin
Tanıyalım diyemiycem kimse yok tanıyayım canım bende seni.
Ben 22 yaşında bekar ama yakında nişanlanacak gelin adayıyım çalışıyorum izmir'denim . Sen neler yapıosun ?

tanıyalım şekercim :)) 24 yasındayım bende 6 bucuk aylık evliyim şmdilik ev hanımıyım bende izmirdeyim :))))

tanıyalım şekercim :)) 24 yasındayım bende 6 bucuk aylık evliyim şmdilik ev hanımıyım bende izmirdeyim :))))

Taze gelinciksin sen daha ay ay hayırlı olsun canım. Nasıl güzel mi evlilik benim daha var ama acaba bi çok şey değişir mi diye zaman zaman korkum oluyor

insan korkuyor haklısın ama evlilik şans meselesi canm karsındakı ıyıyse anlaşabiliyosanız ne mutlu size ama dilerim cok mutlu bır evliliğin olur ben şanslılardanım bu konuda Maşallaahh tü tü tü :)))

merhabaaa bende izmirdennnnn 24 yasına girdim henüz. ohh mis gibi toplandık buraya. ben henüz bekarımm.:/

tüh tüh tühh nazar değmesin canım Allah mutluluğunu daim etsin . İnşallah bende görürüm o günleri

Balböcüğü topiğin hayırlı olsun , bol sohbetli , şeker tadında olsun..

Artıkın ben de takılırım buralara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…