Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Arkadaş Olarak Akrep

"Gerçek arkadaşlığın güven ve paylaşma üzerine kurulduğuna inanırlar. Fakat çok ender bulunduğunun bilincindedirler."

dostlar akrep ıcın coook onemlıdır bunu herkes ogrensın :)

evet bende akrep burcuyum ve güven benim için çok önemli dostluğunda çok zor kurulacağına inanıyorum ve gerçekten çooook önemli olduğuna!...

akrep burcu çok iyi dosttur.
arkadaşlarını hep korur,onlara cesaret verir.ben erkek arkadaşımdan ayrıldığım dönemde akrep arkadaşıma(kendisi erkek) içimi döküyordum ağlıyordum bana çok destek oldu allah razı olsun..o dönemi onun sayesinde atlattım.
sayısız akrep arkadaşım var.çok seviyorum onları..
ama sevgili olmak istemiyorum arkadaş olmak istiyorum

akrepler gerçekten çok destekleyici oluyorlar,koruyucu oluyorlar

Üzgünüm ama benim hiç bir özelliğime uymamış bu yazılanlar,kesinlikle akrebin arkadaşlığını yansıttığını düşünmüyorum:KK43:

kötüyüz biz kötüyüüüz:KK70:
ya bu kdrda diil ama he tmm ben kinciyimdir ama yani böle çokda ktü diilim yane ama bazen şeytana pabuunu ters gydiriom o bile şaşıırıo töbee:KK70:

mutlaka bir akrep arkadaş edinin,zor zamanlarda yanınızda olacaktır.
akrebin güvenini sarsmayın ikinci şans çoooook zordur.hayatta orta yolu pek yoktur,ya heptir,ya hiçtir.gururu yaşam sebebidir.elde etmek isterse buna ancak allah mani olur.
nerdenmi biliyorum!!!!
ben double akrebim.

mutlaka bir akrep arkadaş edinin,zor zamanlarda yanınızda olacaktır.
akrebin güvenini sarsmayın ikinci şans çoooook zordur.hayatta orta yolu pek yoktur,ya heptir,ya hiçtir.gururu yaşam sebebidir.elde etmek isterse buna ancak allah mani olur.
nerdenmi biliyorum!!!!
ben double akrebim.

akrep erkeği çapkın olduğu için sadece arkadaş oluyorum

küstükmü barışmak bilmezzzz inat ederr...-tatlicadiarzu-
illa ilk adımı ben atıcamm huyu kuruyasıca-tatlicadiarzu-

akrep insanları kadar sert gorunup kalbi yumusak olan,dostluga deger verip dostunu kardesinden ayırmayan, yüceltip bas tacı eden ve ona ragmeen coookkk buyukk kazıklar yemeye musait olaan, saff yanı nedense dostluklarda cok zayıf olaan baska hicbir burc insanı tanımıyorum.
akrep burcunun tanımı, her zaman taş gibi görünür pamucacıkkk yüreğini gizleer...

akrep insanları kadar sert gorunup kalbi yumusak olan,dostluga deger verip dostunu kardesinden ayırmayan, yüceltip bas tacı eden ve ona ragmeen coookkk buyukk kazıklar yemeye musait olaan, saff yanı nedense dostluklarda cok zayıf olaan baska hicbir burc insanı tanımıyorum.
akrep burcunun tanımı, her zaman taş gibi görünür pamucacıkkk yüreğini gizleer...

ne güzel konuşmuşsun bende bi akrebim ve dostlarım kendimden önce gelir asla kıyamam küsemem kıramam hep güvenmek isterim dostlarıma ama çok kazık yedim şimdiye kadar dıştan baktımı sert soğuk yanına yaklaşılmıyo diyolar ama için bi başkaymış diyolar ...ama canım gerçekten yandımı damarıma bastılarmı gözüm kararır resmen cani ruhlu oluyorum...nabza göre şerbet tabii

Bir akrep olarak sizleri temin ederim ki akrepten zarar gelmez..
akrepler kendilerini sokarlar her zaman..

X