O kadar karaktersiz değilim tartışma için bir durum yokKonuyu, forumda tartışma çıksın, birileri banlansın diye mi açtınız?
Bu sayılar pagan inanışları ve maalesef ritüeller de öyle.Kesinlikle yapmayın delirtir bu yapılan ritüel gibi bişey ben size söylüyorum. Hiç tavsiye etmem. Hatta zikirler de belli bir sayı verilmesi sıkıntılı kesinlikle. La ilahe illallah de evet istersen 1 milyon kez de ama bunu özellikle 103 defa oku diyorsa biri bunda bir sıkıntı vardır. Peygamber sayı belirtmediysr siz nerden bilgi aldınız da sayı veriyorsunuz? Genelde bu tarz insanlar büyük psikolojik sıkıntılara giriyor emin olun.
Niye açtınız o zaman konuyu? Madem Allah akıl fikir vermiş diyorsanız?O kadar karaktersiz değilim tartışma için bir durum yok
Psikoloji ilaçlarindan fayda bulmayip Veysel Karani zikri yapan varmı
Allah razı olsun kardeşim zaten yapmam bir kereydi bir daha yokMerak edip baktım şimdi. Güya o zikirler kodluymuş ve zikir çektikçe cinni varlıklar musallat oluyormuş yazıyor bir internet sitesinde. Linkini de koyuyorum aşağıya. Ben inanmam cin, peri vb. varlıklara, zikir gibi şeylere. İnanıyorsanız hepten bozabilir psikolojinizi çünkü eminim ki siz de bu tip varlıkların musallat olduğu söylentisini duymuşsunuzdur, korkabilir ve psikolojik olarak kendinize çekebilirsiniz böyle sanrıları. Kimsenin sizi bu tip kandırmacalarla manipüle etmesine izin vermeyin, dünyanızı karartmayın.
İnsanlar tartışma niyetindeyse benim suçum neKonuyu, forumda tartışma çıksın, birileri banlansın diye mi açtınız?
İnsanlar tartışma niyetindeyse benim suçum ne
Bunu internette araştırmanı öneririm. Dinde yeri yoktur tamamen uydurma. Belli sayı ve şifrelerle cinleri size musallat ediyorlar. Daha büyük buhrana girersiniz. Sakın yapmayın. Kurtulmanızda çok zor olur musallattan. Allaha sığının inançlı iseniz.Psikoloji ilaçlarindan fayda bulmayip Veysel Karani zikri yapan varmı