Dua grubuna acsaydiniz keske bu konuyu. O zikir nedir nasil yapiliyor hic bir fikrim yok. Psikoloji ilaclariniz varsa birakmamanizi tavsiye ederimPsikoloji ilaçlarindan fayda bulmayip Veysel Karani zikri yapan varmı
Kusura bakmayınDua grubuna acsaydiniz keske bu konuyu. O zikir nedir nasil yapiliyor hic bir fikrim yok. Psikoloji ilaclariniz varsa birakmamanizi tavsiye ederim
İkisi derken zikri mi okuyayim siz okuyor musunuzIkisini birden neden yapmıyorsunuz?
hem doktorun verdigi ilaclari hemde dua olarak ikisini dedim.İkisi derken zikri mi okuyayim siz okuyor musunuz
Hayır hem ilaç kullanıp hem de zikir çekebilirsiniz demek istemiş.İkisi derken zikri mi okuyayim siz okuyor musunuz
Allah aşkına internette zibilyon tane yorum yapılmış, hocalar bile uygun görmemiş. Namaz kılın, sadaka verin, bol bol Allah'ı zikredin. Böyle adetli, şartlı şurtlu şeyler saçma değil mi
Yok zaten istemiyorum ilaclarimla mutluyum ben Allah akıl fikir vermiş bu kadar iyi aydinlattiginiz için ayrıca teşekkür ederimYapmayin ,merak etmeyin ,yakinindan bile gecmeyin.Ama zaten kotu bi anlami yok ki falan demeyin o kadar hoca onermedigine gore vardir bir bildikleir.Bunlar da saadet zinciri gibi turedi heryeree fake bot hesaplarla zikir dagitiyorlar .Yok soyle huzur bulduk yok soyle zengin olduk inanmayin
.
Zok zikir cekmek isterseniz sunnette olan zikirlerden cekin ILACLARINIZI DOKTOR KONTROLUNDE KULLANIN/AZALTIN/BIRAKIN
Mutluysaniz ilaclarinizla neden fayda bulmayip diye konu actiniz?Yok zaten istemiyorum ilaclarimla mutluyum ben Allah akıl fikir vermiş bu kadar iyi aydinlattiginiz için ayrıca teşekkür ederim
Konuyu, forumda tartışma çıksın, birileri banlansın diye mi açtınız?Yok zaten istemiyorum ilaclarimla mutluyum ben Allah akıl fikir vermiş bu kadar iyi aydinlattiginiz için ayrıca teşekkür ederim
Bilim, bu soru karşısında pes dedi ve koşarak uzaklaştı