arkadaş edinmek istiyorum yalnizliktan biktim

su_ltan89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
509
203
Merhabalar, biz kucuk bi ilcede yasiyorduk bursaya tasindik 7 ay oldu.site olsun cewrem olur diye dusunerek butcemize uygun eski bi binaya geldim.24 daire var hepsi yasli.tasindigimda mevlut verdim bir kere geldiler.cocugum var 2.5 yasinda gebeyim.8 aylik.aileler baska illerde.neyapicam ben tum gun ewde oglumla yada disarda parkta oda slklliyor benden parklarda bakiyorum çocuklara oglumda bakiyor arkadas olmak istiyor kimse takmiyor onu.icim aciyor resmen kuzlar dogumumuda az kaldi.

oyy:)

sıkılmaz sıkılmaz:) bütün enerjini çocuklara verirsen bağınız güçlenir hem sıkılmazsın. düşünme bunları.

gerçek komşuluk bu devirde en iyi yaşlılarda bulunuyor eski toprak sever komşuşuğu:)

inan samimi arkadaş nadirdir.

sıkma canını. tayinci misiniz?

Doguma az kalmis yaninda birileri olacak mi? Cunku oglun daha da zorlayacak seni: (

Doguma az kalmis yaninda birileri olacak mi? Cunku oglun daha da zorlayacak seni: (
Annem bi değisik benim.hic arayip sormaz bile.bugun aradi sasirdim.kaynananlar gelmezse gelirim bir hafta durur izmure donerim dedi.kuz kardesim var 23 yasinda ona bile izin vermiyor gelsin.biraz psikolojik sorunlari var.digumum 20haxiran tarih verdi doktor bakalm bebis nezaman gelir.kaynananda gekse bir hafta durur.bide kaynanam yasli hep yatiş modunda kendide diyor ben edemem.inanirmisiniz daha kiza hic birsey almadim dolap duzenlemedim oglumun kucukluklerine baknadm.bir planim yok.dogumu nerde yapicagmi bike bilmiyorum.

Bana
Kizinca bana diyor anne sen saglik ocagna git hergun gidiyoruzda igneye babasina da kizinca ise git sen diyor.arkadas canlisi cok istiyor insan olsun.biri kapiyi calsin kolundan tutup iceri sokuyor.

Bana

Kizinca bana diyor anne sen saglik ocagna git hergun gidiyoruzda igneye babasina da kizinca ise git sen diyor.arkadas canlisi cok istiyor insan olsun.biri kapiyi calsin kolundan tutup iceri sokuyor.
ah yavrum benim ya.

en güzeli park sizin için.

hem siz hava alırsınız hem çocuk gezer. orda muhakkak yaşıtları olacak zaten.

anne sen sağlık ocağına git ha:) hahahah canım yaaa

Bana

oyyyy yavrum kıyamam yaaa.neyse kardeşi gelince mutlu olur canım benim.

Kardesi bi dogsun arkadasa ihtiyaci olmaz onunla oynar .benim cocuklarimin arasida iki yas cok guzel oyun kurarlar oynarlar .aralarinin yakin olmasi avantaj.

He
ah yavrum benim ya.

en güzeli park sizin için.

hem siz hava alırsınız hem çocuk gezer. orda muhakkak yaşıtları olacak zaten.

anne sen sağlık ocağına git ha:) hahahah canım yaaa
Her gun bir saat enaz parktayiz.dewamli gorustugumuz bi kisi bile olsa yeter bana ya.bende yalnizim iki cift laf etcek insan ariyorum.koca usten gelince ona sariyorum adamda haberlerin sesini biraz daha aciyor

Cani
canim kreş icin yasi kucuk bence.bide ozeller akiyor onlarda ayda 700 tlden bahsediyorlar.okadar butcem yok.bide istemiyorum kres daha.anne kuzusu oda daha.

2,5 yasındaki bir cocugun sadece annesiyle sosyalleşmesindense haftada 2-3 gün yarım gün kreşe gitmesi hem ruhsal hem fiziksel becerileri için daha dogru bir secenek diye dusunuyorum.
Ama işin içine maddiyat giriyor demişsiniz ona bir sey diyemem tabi.

Zor gunler bekliyor vallahi Allah yardimcin olsun.Eksik kisimlari oglunla tamamlasan eglenceli olabilir aslinda.Kucuk kiyafetleri beraber secip alisveris yapmak vb.
Parkta kafa dengi kimseyle karsilasmadin mi peki?Bizim burdakiler nerdeyse pesime takilip eve gelecek moddalar :) gittiginiz parki degisin siz:)

He

Her gun bir saat enaz parktayiz.dewamli gorustugumuz bi kisi bile olsa yeter bana ya.bende yalnizim iki cift laf etcek insan ariyorum.koca usten gelince ona sariyorum adamda haberlerin sesini biraz daha aciyor
öyle de yapma. başı ses istemiyordur o öyle yaptıkça sen ona da gıcık olacaksın haklı olarak.

tayinci misiniz dedim görmedin:)

daha ne kadar kalacaksınız orda?

kursa gidebilirsin bence. çocuğu da götür.

ya da dikiş makinesi vardı nette. ablam için bakınırken görmüştüm 60₺ civarı rowell marka dikiş makinesi var.

öyle pek profesyonel değil tabii ama meşgale olur sana da, kitap alırsın dike söke öğrenirsin oyalanırsın ne dersin?

insana bel bağlama, kendine hobi bul

Bulunduğunuz ilçe yada yakınında mutlaka çocuk kütüphanesi vardır.
Haftada bazı günler belirleyin oralara gidin.
Bursa da olduğunu biliyorum, çocuk kitapevleri var, masal okuma saati vs yapıyorlar oralara gidin çocuğunuza ve kendinize arkadaş bulursunuz.
Bir de parka başka saatlerde gitmeyi deneyin :) illaki sizin gibi düzenli gelen anneler vardır birine denk gelirsiniz belki.
Şimdi Doğum yaklaştıkça dışarı çıkmanız zorlanacak. Baba-oğul vakti yaptırın eşinize haftada 1 2-3 saat, avm çocuk oyun alanına vs götürsün. Sizde dinlenir biraz işlerinizi halledersiniz.
Eşinizin iş arkadaşları da mı yok? Yapın bir tatlı akşam oturmasına çağırın.

tayinci degiliz esimde tasindigimiz ilcede calisiyor halen bir saat servisle gidiyor.birde vardia sistemi calisiyor.oyuncak kutuphanesi diye bir yer var merkez heykelde.iraya gidiyoruz.ama dediginiz cocuk kutuphanesi fln hic arastrmalarimda denk gelnefim. ilcesinde oturuyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
S
Hobi bana gore degil canim hobiye vaktim olmaz ewde anca aliyle kuzla ilgilen yemek yap temizle yika anca kitap yada kuran alabilirim elime firsat bulursam.ben diyorum ki sanssizim.hic mi olmaz bi cocuk bir genc apartmanda.ama yok
.hic mi denk gelmez parkta fln.ama gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…