- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.720
- 798
- Konu Sahibi Buffalosos
-
Couchsurfing’i yurtdışında çok yapmıştımKendi hayatini güzelleştirmek için yaptıklarını takdir etmeye geldim
Benim her zaman çok arkadaşım olmustur ama ben de böyle kaliteli işlerle uğraşan,hayatını boş yaşamayan,etkinliklere giden,seyehat eden arkadaş eksikliği çekiyordum.
Bunlardan seyehat eden arkadaşı Couchsurfing sitesinde tanıştığım insanlarla astım. Egedeymişsin şehrine gelen turistleri gezdirebilirsin,ya da evini açabilirsin (Kayseri'de Çorum'da bile Couchsurfingde kalan yabancı arkadaşlarım var). Cok keyifli bir site. Denersen hayatına renk gelir.
Kaliteli yaşayan arkadaş grubumu da 30 yasinda, ücretsiz bir rehberli şehiriçi gezide tanidim,kanımız kaynadı,grup kurduk. Zamanla onun arkadaşı bunun arkadaşı da eklendi. Gerçekten o günden beri hayatıma renk geldi. Devamli havadan biletler geliyor,güzel etkinliklerden hemen haberim oluyor:) mutluyum yani..size de böyle etkinliklere gide gele, oralardan kaninizin kaynadığı insanlarla takiplese takiplese birkaç yakın arkadaş bulabilirsiniz bence.
Bol şans
Yaa çok teşekkür ederim ama suana kadar yaptıklarım cidden işe yaramadı pek ama bana katkısı oldu bireysel olarakSende kendimi gördüm. Ben biraz suratsizim bu yüzdendir belki ama aynı şekilde bilgisayar üzerinden evden çalışıyorum uzun süredir. İş ortamım kalmadı artık. Okulda da herkes benden küçük. Kızların muhabbetleri hiç bana göre fazla lisevari geliyor. Bazı tipler vardır koca grup kurarlar iki günde. Hiç öyle olamadım ama aramıyorum da. Sizin kendinizi geliştirmek için kendinize ayırdığınız zamana hayran kaldım. Harikasınız bence
Gönüllülük faaliyetlerine katılmanızı öneririm. Ozellikle ünlü kurumlarda hem her yaştan gönüllü oluyor hem de gönüllüler için de çok güzel etkinlikler, geziler vs. oluyor. Bir yandan da iyilik yapmış olursunuz vakit buldukça.Herkese merhabalarevettt size danışmak istediğim bir konuyla geldim.
Arkadaş edinme mevzusu
Küçük yaşlarımdan itibaren hep ev değiştirdik bu sebeple çocukluk arkadaşlarımla hep koptuk, hep özenmisimdir doğup büyüyüp aynı muhitte olan arkadaşlıklara, nasip..
Bunun dısında suan 30 yaşındayım , üniversiteden itibaren kendi işimi kurdum telefon ve bilgisayardan çalışıyorum.
İşim sosyal medya. Bu sebeple kurulu düzenli sosyalliğin olduğu bir iş hayatımda olmadı.bireysel çalıştığım icin.
Eylül ayında Ege’de küçük bir ilçeye taşındım. Burada bir iki arkadaşım var onlar da yoğun çalışıyorlar zamanlarımız uymuyor birbirine.
Arkadaş edinmek için yaptığım ancak sonuç alamadığım durumları sıralıyorum sizlere ;
1-) pilatese başladım. Grup derslerinde yaşlar 45 üstü (büyük arkadaşlarım da olabilir) ancak herkesin hayat telaşı 50 dk ders yapıp koştur koştur çocuklara koşan insanlardı ki çok normal bana uymadı
2-) bilgisayarımı alıp bir cafeye gelmeye başladım hem çalışırım hem sosyalleşirim dedim günaydın merhaba vs öteye gitmedi burada da ama cafede çalışmak çok iyi ve verimli geldi düzenli her sabah geliyorum valla eger böyle çalışan varsa öneririm çok motive oldum
3-) kişisel gelişime çok yöneldim grup çalışmalarına katılıyorum ancak yine ama yine ONLİNE
Birebir çalışmalar bulunduğum yerde malesef yok
sosyal medya arkadaşlıklarım var elbette herkes başka bir şehirde şöyle çaya kahveye gelip gideceğim birileri olsun diye çekim yasası varsayım yasası ne varsa yapmaya başladım
4-) seramik kursu buldum gittim 2-3 ders ama grupta pilateste ki gibi gelenler yine olmadı
5-) psikolog terapisine başladım ilk seansıma gittim her hafta gideceğim çok iyi geldi terapiye başlamakpsikoloğuma da bu derdimi söyledim zamanla cözeriz dedi danışmanın olmadığım zamanlarda her şey sonlandıgında dışarıda görüşürüz dedi
kızlar bu arada bu dediklerim 3 ay içinde olanlar
Sizin önerileriniz neler olur acaba?
Bunu da araştıracağım bulunduğum bölgede varsa katılayım evet harika olur benim içindeGönüllülük faaliyetlerine katılmanızı öneririm. Ozellikle ünlü kurumlarda hem her yaştan gönüllü oluyor hem de gönüllüler için de çok güzel etkinlikler, geziler vs. oluyor. Bir yandan da iyilik yapmış olursunuz vakit buldukça.
Herkese merhabalarevettt size danışmak istediğim bir konuyla geldim.
Arkadaş edinme mevzusu
Küçük yaşlarımdan itibaren hep ev değiştirdik bu sebeple çocukluk arkadaşlarımla hep koptuk, hep özenmisimdir doğup büyüyüp aynı muhitte olan arkadaşlıklara, nasip..
Bunun dısında suan 30 yaşındayım , üniversiteden itibaren kendi işimi kurdum telefon ve bilgisayardan çalışıyorum.
İşim sosyal medya. Bu sebeple kurulu düzenli sosyalliğin olduğu bir iş hayatımda olmadı.bireysel çalıştığım icin.
Eylül ayında Ege’de küçük bir ilçeye taşındım. Burada bir iki arkadaşım var onlar da yoğun çalışıyorlar zamanlarımız uymuyor birbirine.
Arkadaş edinmek için yaptığım ancak sonuç alamadığım durumları sıralıyorum sizlere ;
1-) pilatese başladım. Grup derslerinde yaşlar 45 üstü (büyük arkadaşlarım da olabilir) ancak herkesin hayat telaşı 50 dk ders yapıp koştur koştur çocuklara koşan insanlardı ki çok normal bana uymadı
2-) bilgisayarımı alıp bir cafeye gelmeye başladım hem çalışırım hem sosyalleşirim dedim günaydın merhaba vs öteye gitmedi burada da ama cafede çalışmak çok iyi ve verimli geldi düzenli her sabah geliyorum valla eger böyle çalışan varsa öneririm çok motive oldum
3-) kişisel gelişime çok yöneldim grup çalışmalarına katılıyorum ancak yine ama yine ONLİNE
sosyal medya arkadaşlıklarım var elbette herkes başka bir şehirde şöyle çaya kahveye gelip gideceğim birileri olsun diye çekim yasası varsayım yasası ne varsa yapmaya başladım
4-) seramik kursu buldum gittim 2-3 ders ama grupta pilateste ki gibi gelenler yine olmadı
5-) psikolog terapisine başladım ilk seansıma gittim her hafta gideceğim çok iyi geldi terapiye başlamakpsikoloğuma da bu derdimi söyledim zamanla cözeriz dedi danışmanın olmadığım zamanlarda her şey sonlandıgında dışarıda görüşürüz dedi
Bi düşünmedim değilGittiğiniz psikoloğu bırakın.Kendi önerisi sebebiyle; geçici de olsa en az 1 arkadaşınız olmuş olur.
Anlattığınız şeyler bana Kırkağaç günlerimi anımsattı, siz de orada mısınız yoksa:)İlk taşındığımda günaydın nasılsınız dedim kapıda vs görünce çok cevap alamadım genelde ben demeden günaydın bile demiyorlar çok karşılaşmıyorum gerçi 3 aydır oturuyorsam 2-3 kez karşılaşmışımdır apartman yeni sadece bir kaç daire dolu
KuşadasındayımAnlattığınız şeyler bana Kırkağaç günlerimi anımsattı, siz de orada mısınız yoksa:)
Spor salonuHerkese merhabalarevettt size danışmak istediğim bir konuyla geldim.
Arkadaş edinme mevzusu
O sosyal ortamı Kırkağaç'ta olabilir diye düşünmek zaten tam bir ütopyaydı, kabul ettim şimdi:)))Kuşadasındayım
Ben de Ege'nin bir ilcesindeyimYakın yerde miyiz acaba
KuşadasındayımBen de Ege'nin bir ilcesindeyimherkese merakta ama ifşa korkusu soyletmiyor
Evet yeni gördümKuşadasındayımyukarılarda söylemiştim
Siz yakın mısınızEvet yeni gördüm
DeğilmişizSiz yakın mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?