- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
- Konu Sahibi Buffalosos
-
Evlilik yolunda olduğum birlikteliğim var kendisi yoğun çalışıyorEvlenin
Evet ya daha önceden kaynaşmış gruplaşmış olan kişilerden bende çekiniyorum hepAynı durumdayız ama benimki daha kötü şöyle ki kursta yaşıtlarım var ama herkes birbiriyle arkadaş oldu ben olamadım tek kaldım. Nasıl oluyor anlamıyorum her gittiğim yerde herkes kaynaşıyor ben sap
Yoksa hiç canınız sıkılmaz konularınız değişiyor kaynana görümce elti diyecektimEvlilik yolunda olduğum birlikteliğim var kendisi yoğun çalışıyor
İlk taşındığımda günaydın nasılsınız dedim kapıda vs görünce çok cevap alamadım genelde ben demeden günaydın bile demiyorlar çok karşılaşmıyorum gerçi 3 aydır oturuyorsam 2-3 kez karşılaşmışımdır apartman yeni sadece bir kaç daire doluKomşularınız ne durumda
Tam tersi hic değilim mesela pilates grubunda 5 kişiydik benim haricim yaşlar şöyleydi 50 45 58 60Ön yargılı olmayın yaşı büyük insanlar ile de takılın. Benim öyle iki arkadaşım olmuştu çok tatlı insanlardı Arada kahve içmek iyi gelmişti
Yakın yerde miyiz acabaBende 5 yıldır bir ege ilçesine taşındım İstanbul dan... ve arkadaş edinmek gerçekten çok zor.. üzerine birde covid patlayınca iyice eve kendime döndüm.. benim dezavantajım eşimde çok evcimen biri ve kolay kolay arkadaş edinemiyor.. yani çözüm bulan varsa diye geldim..
Hangi topikler merak ettim :)Kk geyik topic lerinde takılınkafanızın uydugu birileriyle mesajlaşır, belki reelde görüşmeye başlarsınız. Burdan arkadaş edinen Cook:)
Neredesiniz siz? Ben KuşadasıYakın yerde miyiz acaba
Post ilk defa işe yarayacak desenize..Bendeeeeeaaaaaa şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?