Arkadaş edinme (30 yaş 🥲😅)

Ben de home office çalışıyorum ve büyüdüğüm ilden farklı bir ile taşındım evlenince. Sizle aynı durumdayım aşağı yukarı. Kafede çalışmayı severdim önceden bayadır yapmıyorum sizde görünce aklıma geldi çıkayım bi ara

Ben eşimin arkadaşlarıyla tanışıyorum genelde. Biraz da çekingen bir insanım hep grup halinde buluşurduk geçen nefesimi tutup "kızlar hep eşlerimizle buluşuyoruz bi ara da biz kahve içelim" teklifiyle gittim, tarih falan konuşmadığımız için havada konu şu an ama kendi potansiyelimi aştım en azından siz de arkadaşlarınızın arkadaşlarıyla falan tanışabilirsiniz, hani toplu bir plan yapın oradan yine yakınlaşırsınız belki. Öyle denediniz mi?

Kuşadasinda yani o yazdiğiniz etkinlikleri yapma imkani varmi?
Mesela halk kurslari,pilates ,zumba ,akrilik boya ,gezi turlari.
Belki taşinmayi düşünüyorum ...
Evet var ben kesinlikle öneriyorum iyi ki burada yaşıyorum İstanbul’dan doğup büyüdüm ama burada o kadar huzurluyum ki tek eksik arkadaş ortamı ama o da oluyor inanıyorum yeni bir pilates yerine başlayacağım yeni grupla tanışma imkanım daha iyi olur baştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…