Arkadaş çevresi istiyorum!

setinay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2007
57
1
45
Çalışırken arkadaş çevrem epey bi genişti fakat işten ayrıldıktan sonra aynı bağı koruyamadık ve birbirimizden koptuk. Oturduğum yerde de daimi komşuluk yapabileceğim arkadaşım yok. 1 oğlum var 2,5 yaşında onunla vakit geçiriyorum, fakat iki değişik laf edicek iki muhabbet edicek arkadaşım olsa fena mı olur. Muhabbet etmek isteyenler kendini tanıtarak sohbete başlarlarsa çok sevinicem.

selaamm.. benim de 2 oğluşum var biri 17 aylık diğeri 4,5 yaşında
izmirdeyim ben.. sen nerdesin

Ne güzel Allah bağışlasın oğluşlarını ben istanbulda oturuyorum keşke yakın olsaydık dimi:)) ama olsun mesafelerde dostluklara engel olmamalı bence arkadaşım:) Nasıl iki çocuk zor mu büyüğü uslu mu neler yapıyorlar biraz anlatırmısın lütfen...

Ne güzel Allah bağışlasın oğluşlarını ben istanbulda oturuyorum keşke yakın olsaydık dimi:)) ama olsun mesafelerde dostluklara engel olmamalı bence arkadaşım:) Nasıl iki çocuk zor mu büyüğü uslu mu neler yapıyorlar biraz anlatırmısın lütfen...

istanbulda başka bir forum sayesinde tanıştığım arkadaşım var 1,5 yıl falan oldu hala görüşürüz :))

iki çocuk zor valla.. kız olur diye yaptım o da erkek oldu.. yaslardayım :26:
şaka tabii.. 3 yaş 2 ay araları... 2. çcouk büyüğe haksızlık oluyo gibi geliyo bana
ben çok emindim idare edebileceğimden ama çok başarılı olamadım ne yazıkkii...

bu arada 28 yaşımdayım.. sen kaç yaşındasın

istanbulda başka bir forum sayesinde tanıştığım arkadaşım var 1,5 yıl falan oldu hala görüşürüz :))

iki çocuk zor valla.. kız olur diye yaptım o da erkek oldu.. yaslardayım :26:
şaka tabii.. 3 yaş 2 ay araları... 2. çcouk büyüğe haksızlık oluyo gibi geliyo bana
ben çok emindim idare edebileceğimden ama çok başarılı olamadım ne yazıkkii...

bu arada 28 yaşımdayım.. sen kaç yaşındasın

Yok yok öyle düşünme eminim gayet iyi idare ediyosundur biz anneler hep bi acabalar içindeyiz çocuklarımız için hep hep mükemmelini istiyoruz o yüzdendir böyle düşünmen bence ben de yakında 32 olucam yaşlanıyoruz işte naparsın:)))) napim yaa yaşlanimda huzurlu yaşlanim demi en önemlisi o bence:)) Bu arada nasıl senin orda komşuluk var mı arkadaş çevren var mı gelip gitmeler? Severim ben aslında gelip gitmeleri biraz komşun gelir biraz sen gidersin ufak bi başın sıkıştığında seni dinleyebilecek bi eksiğin olduğunda tuz biber neyse rahatça gidip alabileceğin ya da verebileceğin güzel paylaşımlar sağlayacağın hayırlı arkadaşlar ne kadar önemlidir aslında insanın hayatında

6,5 yıllık evliyim ve şu an oturduğum 3. evim.
ilk evimde karşı komşum vardı 10 gün arayla evlenmişiz :) onunla iyiydik.. kapı muhabbetleri, pijamalı kahvaltılar falan.. ama taşındık..
kiracıyız malumm.. kiracılarla pek komşuluk yapmıyo ev sahipleri onu öğrendim...
allah izin verirse bi kaç aya kadar kendi evime geçicem. dua ediyorum komşum olsun diye..

arkadaşlarım var ama hepsi çalışıyo.. çalışmayanlarla da mesafe çok aramızda... e çocuklar da olunca ha diyince gelinip gidilemiyo..

6,5 yıllık evliyim ve şu an oturduğum 3. evim.
ilk evimde karşı komşum vardı 10 gün arayla evlenmişiz :) onunla iyiydik.. kapı muhabbetleri, pijamalı kahvaltılar falan.. ama taşındık..
kiracıyız malumm.. kiracılarla pek komşuluk yapmıyo ev sahipleri onu öğrendim...
allah izin verirse bi kaç aya kadar kendi evime geçicem. dua ediyorum komşum olsun diye..

arkadaşlarım var ama hepsi çalışıyo.. çalışmayanlarla da mesafe çok aramızda... e çocuklar da olunca ha diyince gelinip gidilemiyo..

Aynen canım denk gelmeyince gelmiyor arkadaş, kendi evine geçmen çok iyi olmuş kiracılık zor nerde izmirde mi kendi evin?

X