Arkadan ilişki sırasında zevk suyundan hamile kalınır mı ?

souldeka

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Mart 2022
12
-17
1
Eşimle arkadan (anal yoldan) ilişki yaşadık. Herhangi bir zevk suyu aktı mı bilmiyorum. Ama özel bölgem suluydu. Biraz da dışkı geldi arkadan. Sizce hamile olma ihtimalim nedir ? Birileri diyor hamile kalınır birileri kalınmaz diyor neye inanacağımı şaşırdım. Bilen varsa cevaplayabilir mi ?

Eşimle arkadan (anal yoldan) ilişki yaşadık. Herhangi bir zevk suyu aktı mı bilmiyorum. Ama özel bölgem suluydu. Biraz da dışkı geldi arkadan. Sizce hamile olma ihtimalim nedir ? Birileri diyor hamile kalınır birileri kalınmaz diyor neye inanacağımı şaşırdım. Bilen varsa cevaplayabilir m

Ben anlamadım soru sordum düzgünce niye değişik yorumlar atılıyor buraya. Bilginiz yok ise yazmayın ya da doğrusunu söyleyin. Bilmemek ayıp mı ?
Hanımefendi 34 yaşınızda çocuğun nasıl yapıldığını da biliyor olamazsınız değil mi?

Öyle hamile kalınmaz ama sen normal yolla da hamile kalma bence çünkü herkes çocuk dogurmamali. Çocuğa da topluma da yazık olur...
Alt tarafı bir soru sordum bu kadar üzerime gelmenize gerek yoktu. Her şeyi bilmek zorunda değilim. Size cevap vermek veya açıklama yapmak istemiyorum.

Eşimle arkadan (anal yoldan) ilişki yaşadık. Herhangi bir zevk suyu aktı mı bilmiyorum. Ama özel bölgem suluydu. Biraz da dışkı geldi arkadan. Sizce hamile olma ihtimalim nedir ? Birileri diyor hamile kalınır birileri kalınmaz diyor neye inanacağımı şaşırdım. Bilen varsa cevaplayabilir mi ?
Ya iğrençsiniz gercekten bize ne bukadar detaydan🤦🏼‍♀️
Hee kalırsın bacım he he hazırlıga başla bebek 💩 olarak dünyaya gelicek

Onceki konudan anladigim kadar erkek arkadaşinizla yapmişsiniz. Eşiniz degil. Banlanmayi ve linçi goze alarak soyliycem igrençsiniz. Her defasinda hayretle okuyorum boyle yazilari. Namus kafada olur diye diye namus kavramini yok ettiniz. Guzelim Turkiyeyi ne hale getirdiniz. Ah Turkiyem vah Turkiyem

Midem bulandı 🤮

Back
X