- 17 Haziran 2022
- 119
- 37
- 26
-
- Konu Sahibi kulupuyesikadin
Pcos varsa olabilir.Kızlaarrr benim geçen ayda bu ayda yumurtam çatlamadı hiç pik görmedimmneden oluyor bilen varsa yardımcı olabilirmii ?
Doktora görünün mutlaka.bütün tahlillerimi yaptırmıştım hsg ye kadar çektirdim ama hiç bir problem görülmemişti. Birdahaki ay tekrar doktora gideceğim
her ay yumurtlayacaksın diye bi kaide yok kuzum ayrıca belki kaçırmışsındır yada sıvı alımına dikkat etmemişsindir ama yinede doktora görünbütün tahlillerimi yaptırmıştım hsg ye kadar çektirdim ama hiç bir problem görülmemişti. Birdahaki ay tekrar doktora gideceğim
Testin içindeki plastik de olabilir benim de öyleydi içini açıp baktığımda plastik olduğunu gördüm meğer 2. Çizgiyi o yapıyormuşMerhaba adetime 6 gün var gebelik testi yaptığımda tek çizgi ama arkadan flaş tuttuğumda ikinci çizgiyi görüyorum negatif görünüyor yüksek ihtimal kuruma çizgisi de olabilir tabi ama bir umut böyle öğrenenler var mı merak ediyorum
Kuzum bende 1 yıldır korunmuyorum hiç bi sıkıntımız yok ama olmayınca olmuyo işte nasip etsin Rabbim en tezinden1 yıldır evliyiz hiç korunmadım 6ay sonrasında benim ve eşimin tüm testleri yapıldı fakat hiç bir sorun yok sebepsiz infertilite tanısı koyuldu ama bende şimdi gizli pcostan şüphelenir oldum bu arada adetlerim de düzenlidir anlamadım ne yazıkki
Amin inşallahKuzum bende 1 yıldır korunmuyorum hiç bi sıkıntımız yok ama olmayınca olmuyo işte nasip etsin Rabbim en tezinden
Amin inşallahKuzum bende 1 yıldır korunmuyorum hiç bi sıkıntımız yok ama olmayınca olmuyo işte nasip etsin Rabbim en tezinden
Bende dün yaptım test negatif çıktı takvime göre 6 gün var regl. 2 düşüğüm oldu en son temmuz ayında düşük yaptım düşükten sonra düzensizleşti regl ee bide pkos da var tam oldu yani bu ay aşırı gaz adet olacakmış gibi bel ağrısı ve göğüs hassasiyetim var bakalım nasip inşallah pozitife döner. Yoksa aşılama yapılacak bu ay regl olduğum daMerhaba adetime 6 gün var gebelik testi yaptığımda tek çizgi ama arkadan flaş tuttuğumda ikinci çizgiyi görüyorum negatif görünüyor yüksek ihtimal kuruma çizgisi de olabilir tabi ama bir umut böyle öğrenenler var mı merak ediyorum
Tam pik değil bu yumurtlama evet ama yeni koyulaşmaya başlamış t çizgsi diğerinden daha da koyu olduğun da yumurtlama demektir. Ama gene de değerlendirin koyulaşma süresince nasipKızlarr sonunda çift çizgiyi gördüm çatlamışmı yani bugünü mü değerlendirmem lazım şimdi