arkadalar yardmnza ihtiyacm var dncelerinizi merak ediyorum?

aa çok sevindim aynı üniversitedenzkaydirigubbakcemile3 ailesiyle birlikte mi oturacksın cnm? hepimiz için hayırlısı hihoyyyt

bencede ya senin bölüm neydi kaç mezunusun? ayrı oturcam canım beraber oturmam zaten nişanlımda istemiyoopuyorumnanaktan

canım ben de istanbulda yasıyorum ıspartaya gidicem ama istemiyorum senin gibi düşünüyorum ayhh sözlüm umarım fikrinini değiştirir bi ara burayı istiyodu ben istemiyorum orayı ya

alışırsın canım hiç korkma, ilk başta karmaşası , kalabalığı gözünü korkutur belki ama zamanla alışırsın hatta sonra vazgeçilmez olur senin için. tabii istanbul'un neresine geldiğin de önemli ama her bir ilçesi ayrı bir şehir gibi , ayrı merkezleri filan var, calısmayacaksan da katılabilecegin bir sürü kurs aktivite var, ister parayla özel kursa gidersin , istersen ismekin actıgı cok güzel cesitli ücretsiz kurslar var , sıkılmazsın hic merak etme. ama umarım merkezi bir yere gelirsin cünkü ulasım cidden dert olabiliyor istanbulda. benim istanbuldan daha kücük bri sehre gitme ihtimalim vardı allahtan istanbulda karar kıldık, cok mutluyum.

çok teşekkürederim canım merkezi bir yer olucak inş. çalışmayı düşünüyorum şuan bi bankada çalışıyorum konyada. içimi rahatlattınopuyorumnanaktan

Yorumlarından dolayı herkeze teŞekkÜr ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…