arkadalar yardmnza ihtiyacm var dncelerinizi merak ediyorum?

iceblue

ღ♥♥tatLı aŞkıM♥♥&#43
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
141
1
96
37
Diğer
mafoldumben mrb arkadaşlar ben konyada yaşıyorum ve nişanlımda istanbulda ama ben oralara alışamam ve yanlız kalırım diye çok korkuyorum evlendikten sonra bu psikoloji atlatılıyo mu? alışıyo mu insan? lütfen kendinizden de örnek vererek bana yardımcı olun.... buna ihtiyacım var bu durum ewlilikten sonra ne kadar sürede atlatılır......a.s.şimdiden teşekkürler

Ben böyle birşey yaşamadım ama genel olarak başka bir şehre gelin giden arkadaşlarımız ilk etapta hem ailelerini özlüyorlar hemde bulundukları şehre adaptasyonları birazcık zor oluyor.
Ama emin ol ki bir süre sonra herşey yoluna giriyor hiç merak etme

ben de aynı durumdayım canım. manisadan trabzona gidicem. gerçi şimdi afyon çalışıyorum. zaten uzağım yani memleketime. ama çalıştığım için yalnızlık çekmem. zaten gün işte geçiyor. ama ailemi özlücem o düşündürüo beni

bak arkadaşım benim eltimde malatyadan buraya gelin geldi aileside hala orda çok zor alıştı ama şimdi iyi insanoğluherşeye alışıyo be canım inşallah eşinle mutlu olursunda daha çabuk alışırsın opuyorumnanaktan

bişey olmaz canım alışırsın
istanbulun kargaşasına kalabalığınakaydirigubbakcemile3

Sen şimdiden kendini bu konuda strese sokmuşsun zaten be güzelim ama bence gereksiz yere endişeleniyorsun...
ıyi düşünmeye çalış ki iyi olsun kaydirigubbakcemile5

bence sorun olmaz
kendı aılesınden cıkıp kendı yuvasını kuran her kız evıne alışma dönemı yaşar
senınde öle olacaktır
ve sonra kendı evınden cıkmak bıle ıstemıyceksın

hiç bişey olmaz cnm korkmaa istte alışırsın benim annem evın tek kızıı gıresundan istanbula gelin gelmişşşş ilk zamanlar babamın senelk izinlerınde her yıl gtmişler snra snraa gtmeler falanda azalmşş hayat meşgalesi cnmm ki sen daha yakınsın sanırım konya ist arası annen gelir sen gidersin yuvanı kuruosun korkmaa bencee bu gunlerın tadını çıkarrr evlenemeyenler varrr onnarıda düşün rahatlat kendınııı kaydirigubbakcemile5

canım çok iyi karar vermen gerekiyor
bende alışırım ne olacakki önemli olan eşimle mutluluğum her yerde yaşarım diyordum
ama malesef öyle değilmiş 1 yıldır evliyim ve iyiki eşimle evlenmişim dediğim halde buraya geldiğim için çok pişmanım
tabi bunda ailelerinde çok payı var beni pişman ettiren eşimin ailesi oldu

bence istanbuldan konyaya gitsen alışamazdında konyadan istanbula gelmek bencee avantaj cnm

küçükken hep denizi olan bi memlekete gideyim isterdim ve hep antalya ve istanbul düşünürdüm isteğim oldu ama iş ciddiye binince kafam karıştı :gitme:

teşekkür ederim içimi rahatlattınız gerçektenopuyorumnanaktan

benimde içimi düşününce rahatlatan 2şey var 1.si nişanlımı çooook sewiyorum 8yıldır beraberiz ve hiç beni üzücek şeyler yapmaz kendinden önce beni düşünür 2.side çalışcak olmam en azından sürekli ewde durmuycam bankada bi çewrem arkadaşlarım olcak........... umarım ikimizde hemen alışırız kaydirigubbakcemile5

çok saol canım benim opuyorumnanaktan

bende konyalıyım keşke istanbula gelin gitsem:)) benim gibi siirte gelsen napıcaktın ben evlenince önce amasya şimdi siirt görev gereği ve dahada çook yer görcem ama istanbula gitmeyide isterdim artık hayırlısı nereyse oraya gitcez kader kısmet özleyince atla otobüse git derim ben onun haricinde uzun süre aileni görmemezlik yapmazsan zorlanmazsın

aile gerçekten çok önemli allaha şükür süper insanlar ağızları var dili yok umarım her zaman öyle olurlar içlerine girmeden de bilemem tabiopuyorumnanaktan

konya güzel bi memleket ve gerçekten büyük bi yer üniversiteyi orada okuduğum için biliorum yani büyüklük açısından sıkıntı çekmezsin ama kalabalık bi memleket istanbul ama yaşamaya deger eger sevdiğin insanla ise orası paristen farksız olr senin içinkaydirigubbakcemile2 tabi özlem olck ama buda aşılmck bişey deil gelir gidersiniz ailende gelir çok sorun olcgnı sanmıorum kendini sıkma cnm herşeyin hayırlısıopuyorumnanaktan

cnm bide konyanın benm için çok ayrı biyeri vardır çünkü aşkımı orda tanıdım en güzel günlerim orda geçti bende kısmet olrsa istnbula gelin gidecemkaydirigubbakcemile5

cnm bide konyanın benm için çok ayrı biyeri vardır çünkü aşkımı orda tanıdım en güzel günlerim orda geçti bende kısmet olrsa istnbula gelin gidecemkaydirigubbakcemile5

bende selçuk üni.den mezunum canım.......hayırlısı inşallah a.s.

aa çok sevindim aynı üniversitedenzkaydirigubbakcemile3 ailesiyle birlikte mi oturacksın cnm? hepimiz için hayırlısı hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…