aa çok sevindim aynı üniversitedenzkaydirigubbakcemile3 ailesiyle birlikte mi oturacksın cnm? hepimiz için hayırlısı hihoyyyt
bencede ya senin bölüm neydi kaç mezunusun? ayrı oturcam canım beraber oturmam zaten nişanlımda istemiyoopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa çok sevindim aynı üniversitedenzkaydirigubbakcemile3 ailesiyle birlikte mi oturacksın cnm? hepimiz için hayırlısı hihoyyyt
mafoldumben mrb arkadaşlar ben konyada yaşıyorum ve nişanlımda istanbulda ama ben oralara alışamam ve yanlız kalırım diye çok korkuyorum evlendikten sonra bu psikoloji atlatılıyo mu? alışıyo mu insan? lütfen kendinizden de örnek vererek bana yardımcı olun.... buna ihtiyacım var bu durum ewlilikten sonra ne kadar sürede atlatılır......a.s.şimdiden teşekkürler
alışırsın canım hiç korkma, ilk başta karmaşası , kalabalığı gözünü korkutur belki ama zamanla alışırsın hatta sonra vazgeçilmez olur senin için. tabii istanbul'un neresine geldiğin de önemli ama her bir ilçesi ayrı bir şehir gibi , ayrı merkezleri filan var, calısmayacaksan da katılabilecegin bir sürü kurs aktivite var, ister parayla özel kursa gidersin , istersen ismekin actıgı cok güzel cesitli ücretsiz kurslar var , sıkılmazsın hic merak etme. ama umarım merkezi bir yere gelirsin cünkü ulasım cidden dert olabiliyor istanbulda. benim istanbuldan daha kücük bri sehre gitme ihtimalim vardı allahtan istanbulda karar kıldık, cok mutluyum.