Arkadalar ltfen yardm edin ok nemli:(

ipek92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
34
0
86
Ankara
kızlar size sormak istediğim bişey var..ablam 1 ay önce evlendi faka evlediğinin ertesi günü şiddete maruz kaldı sebebi düğünde eskiden beri arkadaşı olan biriyle oynamasıydı.neyse eniştem geldi özür diledi felan ablamda kendi isteğiyle geri döndü.. eniştemin ruhsal sorunu olduğunu düşünüyo ablam çünkü ortada gerçekten hiç bişey yokken sinirlenip hırpalıo ablamı mesela annemin ablama kış gelio naylon terlik giyme artık kızım demesi gibi annen senin giydiğin terliğe ne karışır die huzursuzluk yaratıyo daha sonra pişman oluyo ve ablamın gönlünü almak için herşeyi yapıo fakat en fazla 2gün iyi olabiliyo sanki nöbet geçiriyo gibi dio ablam.. kızlar sizce bu bi rahatsızlıkmı yoksa bizmi çok büyütüyoruz bide sizlere sormak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim..:gitme:

Bence hiç normal değil,ablan dikkatli olsun ve sakın hemen çocuk yapmasın.Ayrıca düğünde oynadığı erkek arkadaşımıydı,kıskançlık krizinemi girdi acaba?

tabiki normal degil.. hayret evlenmeden once yeterince flort etmediler mi ablan yeni mi farkediyor bunu?? daha ileri safhasi hatasini bile kabul etmemeye gidecektir muhtemelen.simdi en azindan gonul almaya calisiyor cunku sonradan farkediyor yaptigini. psikolog degilim sunu yapin diyemiycem ama sakin ha sakin ablaniz esi duzelmeden cocuk sahibi olmasin ondan...cunku pek saglikli bir iliski dgil onlarinki...

oynadığı erkek arkadaşıydı ama adam evli yani onunda karısı var sonuçta sadece oynadı bunda bişey yok ki ha bide evde felan hiç perde açık olsun istemiomuş bütün perdeleri kapatıomuş ablam 2.5 yıldır tanıodu ama vanda öğretmenlik yapıodu eniştem ankaradaydı telefonda bide yazın gelince görüşebiliolardı nişanlıykende yapıodu ama bu kadar deildi annemlerde çok üzülüo( böyle giderse boşansın diolar ama düzelir inş

rahatsız ve hastaaaa bu adam psikiyatriye gitmez uğraşmayın..eğer ablanı bir kere daha hırpalarsa ablan önceden alacaklarını ayarlasın evden acil kaçış planı iiçin ve babasının evine dönsün ..dayak çekilmez ve sonra çok vurur kafasını bu kadar dayağını yiyene kadar zamanında terk etseydim diye ...çünkü dayaklada ablanda ağır hasarlar oluşacak telafisi mümkün olmayan hasarlar daha evlendiğinin ertesi günü erkek karısını öpmeye doyamaması lazımken dayak yediyse bu ne demek oluyor...
ömür boyu dayak yiyeceksin demek oluyor...vallahi hiçççç durmasın..
tokat yumruğa , yumruk ,tekmeye tekme duvardan duvara savurmalara dönüşmeden..

biz zaten taa o zmn gitme dedik ama dinlemio zaten hasta olduğu o zmn belliydi ben bişey yapmadım kendi düştü diyo.. ablama gel dioruz oda bi tuhaf gelmiyo hasta bu hepimizle uğraşır boşanırsam felan dio bnde gerildim valla 1.5aydır

ben bizzat ve bir fiil DELı diyorum.
deli olmak sadece tımarhanede yatıp manyakça yollarda gezinmek değilki ne deliler var çok zeki akıllı mantıklı konuşur tehlikeli delilik bunlar gel gitler var adamda .
buna deli gözü bakmazsanız ablan daha çok çeker..

ay daha anlatsam bitmez bunun yaptıkları bizim yüzümüze çok iyi arkamızdan eziyeti çeken ablam zaten bidaha en ufak bişey olursa gel dedik gelir heralde o da çnkü düzelse düzelirdi 1.5 ayda anneside oğlumun huyu bu dio huy olsa ayda 1 tartışsınlar hadi ama 3günde birde olmaz ki

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
annesi ablana atmış bunu söyleyim yani kadın kurtulmuş..birde oğlumun huyu bu diyo dimi..sen ablana söylede girsin bu siteye..biz onu ikna ederiz..
kaldı ki kendi bilir..ben bıçaklanıp sakat kalanları biliyorum düzelir düzelir diye diye sakatta kalıyorlar bi güzel ...düzelmiyorlarrrrrrrrr dahada kötü oluyorlar çeken var nasıl olsa diyorlar..sindirincede karşısındakini gelsin dayak gitsin yumrukkk arada tekmeylede süsler dayağı ,artık dayak fantazileri üretirler oturup sohbet ederken...sakat kalıncamı gelecek acaba sorarmısın ablana
yada ikinci alternatif ..artık ablan bu adamı tanıyordur ne zaman şiddet uygulayacağını biliyordur bütün takılarını çıkarsın önceden takılar zor anlar yaşatabiliyor çünkü, bir beyzbool sopası yada merdana ile buna bir sıçrasın ağzını burnunu eline versin..iştee o zaman bu adam ablanı bir daha dövemez..nasıl fikir (ben yaptım tuttu)

:))ay boyu kilosu yerinde adamın 3 kişi olsak yine dövemeyiz annem kafaya taktı zaten boşanmaya ikna eder zararın neresinden dönülse kardır yani ablam giremez siteye çünkü enişte bey boynuzlandığını düşüncesine kapılıo felan izin vermio ama ben anlatıcam bütün yazdıklarınızı:)

ablan bi daha şiddet görürse kesin kaçsın gelsin yanınıza. adam madem sonrada pişman olup, onu kazanmak istiyo yine geldiğinde ablan da sen bi uzmana görünmeden ben gelmem diye şart koşsun.

bizim de bi akrabamız benzer şeyler yaşadı. başlarda gitmem falan dese de sonunda gidiyolar. hem bizimki sen bana küfür ettin ben duydum falan deyip dövüyodu kadıncağızı. bi de 2 çocukları var.

hem ayrıca çocuk yapmasınlar diyen arkadaşlara da katılıyorum. sağlıksız biri çocuk sahibi olmamalı...

çocuk olmaz zaten ablam 2.gün şiddet gördükten sonra bişey yaşayamıo korkuyo.. bugun demiş senin aklın arada gidip gelio tuhaflaşıosun birden felan die senin yüzünden diomuş..

cnm bencede tez elden ayrılsın şiddete asla sessiz kalınmamalı sebebi ne olursa olsun insansak eğer konuşarak anlaşmalıyız.yok eğer olmuyosa sen yoluna ben yoluma dayak ta neymiş.babasının malı mı sanmış ablanı.ablanın gelmek istememesini biraz anlıyorum.düzelirse diye umut ediyo ama kesinlikle düzelmez ben söylim.ben de 5 yıllık evliyim şiddet görmedim desem yalan olur.ama çocuklarımın hatrına yutuyorum.asla düzelmez o.bnmki o kadar sık sinirlenmiyo ama arkadaşların dediği gibi biyerden sonra sessiz kaldıkça daha da üstüne gelmeye başlıyo.tek tavsiyem çocuk muhabbeti araya girmeden tası tarağı toplasın gelsin.hayat güzel eziyet çekmesin boşayerimseniben

Canim uzuldum ablana nakadarlik evli daha cok azbirzaman olmus en mutlu gunlerini yasamasi gerekirken enistenin manyailiklariyla ugrasiyo bence ablan bir mudet ayrilsin bu kisiden tedavi olmayanakadar da geri donmesin ablan bunlari goz ardi ederse daha cok sidete magruz kalacak hayati kararacak bu kisinin yuzunden Allah akil fikir versin enistene

ablanın cicim ayları başlamadan bitmiş...çok üzüldüm canım gerçekten...

şimdiden böyle yapıyorsa ilerde neler yapmaz allah bilir...

tw lerde görüyoruz adam cinnet geçirip kasaplığa soyunuyor resmen (allah korusun tabi canım)

bence ablanı ne yapıp ne edip bir deha böyle bir olay tekrarlandığı zaman noşanmaya ikna edin...

tez zamanda herşey düzelir işallah.

Cnm koca her yerde dolu bu adam bı ÖmÜr Çekılmez tez aklını baŞına alsın bebek olmadan kurtarsın kendını
aksı halde Çoookk baŞı aĞrıyacak gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…