Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadalar ltfen yardm edin ok nemli:(
- Konu Sahibi ipek92
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?cok uzuldum ıpekcım yaa cok kotu bısey bu adamın aılesıyle aranız nasıl aılesınden bırılerıyle konusabılırmısınız yada annesıyle onceden bır sorunu varmıydı dıye bence cok tehlıkelı bır durum.annenın yerıne koyuyorumda kendımı aman tanrııııım ınsanın aklı orda kalıryaa acaba bugun ne oldu dıyee bence adamın aılesıyle konusun ve ablanın yanlız olmadıgını bellı edın gerekırse gozdagı verın var mı boyle sey yaa
ıste evlılık zor ıss kavun degılkı karsındakı koklayıp anlasılmıyoo
ıste evlılık zor ıss kavun degılkı karsındakı koklayıp anlasılmıyoo
valla annemin içinde bulunduğu durumu açıkladın resmen her telefon çalışında evde bi korku oluyo.. annesine ablam demiştin senin oğlun deli bi doktora götür bnce diye kadın direk ağlamıştı varsa bile söyliceklerini sanmıorum ben ama biztedavi gördüğünü düşünüoruz yani nişanlanmış düğün günü düğünü olmamış eniştem istememiş güya bunların hepsini biz başta ablamada söyledik annem babam istemedi ama oldu işte nişanlıykende en ufak bişeyde telefonunu fırlatıo yada ne bilim elinde bişe varsa onu atıodu şimdide ablama zarar veriyo..
şiddet uygulamıyo zaten bu sıralar çünkü eve getirceğimizi biliyo aslında ablamı sevdiğinide anlayabiliorum belli ediyo çok bunu ama işte arada bişey oluyo başka bi insan oluyo sanki tanıyamıoruz hiç.. normalde çok iyi hiç bi problem yok ama 3günde bir başka biri oluyo sanki ablamı bütün gün ağlatıyo ve sonra hiç bişey olmamış gibi gel şuraya gidelim yemek yiyelim diyebiliyo
canım enıstenın sorunu olup olmadıgını anlamak ıcın muneccım olmaya gerek yokki.kendını onun yerıne koysana sen yapabılır mısın bole bıseyı ustelık esıne senın canından bı parca artık oda.nasıl kıyabılır ya cok uzuldum ablanın adına belkı ablanın anlatamadıgı seylerde oluyodur sıze soyleyemıyodur canım kesnlıkle bı care bulun buna.ya terapıste gıtsın ya da ablan postayı koysun ne bu ya gencecık yasında cektıklerıne bak ne gerek var
canım enıstenın sorunu olup olmadıgını anlamak ıcın muneccım olmaya gerek yokki.kendını onun yerıne koysana sen yapabılır mısın bole bıseyı ustelık esıne senın canından bı parca artık oda.nasıl kıyabılır ya cok uzuldum ablanın adına belkı ablanın anlatamadıgı seylerde oluyodur sıze soyleyemıyodur canım kesnlıkle bı care bulun buna.ya terapıste gıtsın ya da ablan postayı koysun ne bu ya gencecık yasında cektıklerıne bak ne gerek var
evet bizde çok üzülüyoruz zararın neresinden dönülse kar ablam gitcem deyince yollamıyo bigün kaçıyım bari evden diyo.. şimdi normal modundaymış evden gitcek diye korkuyomuş arıyo felan durmadan ama en geç cumaya yine bişe yapcak adım gibi biliyorum..(
madem enısteyı ıkna edemıyorsunuz ablan gıtsın bı doktora anlatsın durumu nasıl ıkna edebılecegını falan sorsun belkı uzman yardımı ıle olur yada ablan benım pıskolojım bozuldu sen ıstersen gelme ama ben gıtmek ıstıyorum dıyerek bı baslasın belkı sonradan o da gıtmeye ıkna olur
denek lazım bence bu tıp yolları
denek lazım bence bu tıp yolları