• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar istanbulda zelikle alkolsz nian yaplabilecek yerler aryorum!

crayzz11

02.06.2012 Ve Evlendik...
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
621
6
118
40
İstanbul
arkadaşlar istanbulda özelikle alkolsüz nişan yapılabilecek yerler arıyorum!!!!

Son düzenleme:
Canım eger alkollu biryer varsa bile bunu isteginiz üzere alkolsüz yapabilirsiniz bu size baglı birşey...Kesinlikle alkol servısı yapılmayacak dersiniz tabi yine araştırman iyi tabiki

JASSMİNN baktım dediğn yere ama bize anadolu yaksaında bır yer lazım... yardımın ıcın tesekkur ederım kartal dakı yere bakıcam :)

Bilem,iyorum yazmak içi geç mi ancak 2009 eylül olduğuna göre sanırım bilgi olur :)

Ada tesisleri alkolsüz mekan. Bende Ekimde yemeğimi orda vericem. Mekanı beğendim umarım herşey güzel ilerler.

çamlıcada iskender2-hacegan-nagehan vs... çamlıcada aslında artık son dönemlerde içkili restaurant bırakılmadığı çin hemen hemen her yerde çamlıcada daha mutasıp yerler oldu...

ben kınamı çamlıca dilek rest da yapıcam teras ayarladık ,düğün için aslında bakmıştık diğerlerinede baktım nagehan hacegan , içime sinmedi bir iki organizasyona katıldım hepsindede ve hiç profosyonel bulmadım ..

Back