arkaaşlar emzirme sonrası elineze kitle geliomu

merga

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
217
1
318
Ordu
arkaşlar daha önce mastit olmuştum geçti.göğsümü sağıyorum ...memem yumuşak faakat elimle sıktığım zaman elime kitle gelio böyle iyice oynaığma amar damar oluşumlu gibi bu normalmiir szeedee oluomu

yaa bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum bendede var kola yakın tarafta kitle gibi diğer tarafta daha küçük beze gibi sütümde az acaba kanallarımmı tıkandı diyorum eşimde öyle birşey olsa ateş yapar dio genel cerrah ilgileniyormuş konuyla bakalım fırsat bulursam gideceğim ama netten göğsün yapısına baktım öyle süt lobları olarak gösteriyo yani normalde olabilir...

yaa bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum bendede var kola yakın tarafta kitle gibi diğer tarafta daha küçük beze gibi sütümde az acaba kanallarımmı tıkandı diyorum eşimde öyle birşey olsa ateş yapar dio genel cerrah ilgileniyormuş konuyla bakalım fırsat bulursam gideceğim ama netten göğsün yapısına baktım öyle süt lobları olarak gösteriyo yani normalde olabilir...

bende yok ama duymuştum bunun normal olduğunu,hatta geçen sene TRT 1 de Gülber Ergen sabah programı yapıyordu,orada konuşulmuştu,gülben de bende de olmuştu emzirirken koltuk altına yakın beze gibi diye

Back