A
AswangCullen
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi AswangCullen
Benmi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız bende sarıyım vazgeçemiyorum,degişiklik yaapıyorum bikac ay sonra sarı istiyorum
ekledim ben canım,bakmadın iyi galiba..:sm_confused:Abla benı eklemedın ki kuşum sende boya boya canım hepberaber benım kı kızıl kızlar kaç yıldır zor döner sacımkaydirigubbakcemile5zemuszemus
bebetom senin gelin nere kayboldu yine:)
Dogru sülüyo suuuuuuuuuu lütfen mügecik haklı:umursamaz:canım bu tavrın hiç hoş değil bu kadar zamandır bu sitedesin bizden bile eskisin böyle konuşma. yasakkelime
Bir sen bır suuuuu gelın yahu nedır bu muhabbet yahu msn akannehiraşkımlan msnde konuşuacaaaaz :)
Saçına bakıyordur heralde kuşum kaydirigubbakcemile3lmaz:
Dogru sülüyo suuuuuuuuuu lütfen mügecik haklı:umursamaz:
Bir sen bır suuuuu gelın yahu nedır bu muhabbet yahu msn akannehir
Hahhhhhhh bu benım gelınım işteeeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktankim ne yaparsa yapsın biz bahçemize bakalım..adımız yazınca orada ne deişecek kii
Oda dogru yaaaaaaaaaaa:hulya:hep kk daım bee insaf azcık seni aşkımdan daa cok görüorum nette laelaelaelaelae
bi kerem benim günahımı alma aşkıtomla o günden beri nette konuşmadık ,canım sevgilim benim arayamıyorum bile off ya nerden aklıma getirdiniz
benim kocişim beklicek ben kk olmam baştan söyliyimdekaydirigubbakcemile3sen yine geliyonkaydirigubbakcemile3cılveleşmek varken onunla...