• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Arka sokaklar yayından kaldırılsın mı / kaldırılmasın mı ?

arka sokaklar yayından kaldırılsın mı / kaldırılmasın mı ?

• Ankete Katılan
    70

Emadra

Hünkarının Sultanı :)
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
1.419
0
66
Yalova
evet biran önce kaldırılsın çok sıktı.

Son düzenleme:
aslında güzel bir dizi başlarda çok keyifle izliyorduk ama artık final yapsa iyi olur
bir dizi fazla uzayınca sıkmaya başlıyor çünkü:31:

kaldırılması gereken 2 diziden 2.si. 1.si: Akasya durağı!!! gündüz tekrarları akşam özetleri ve yeni bölümleri. bıktık yahu.

Çok güzelmiş gibi sürekli tekrar veriyorlar birde hala yeni bölüm çekiyorlar :47:

bencede arka sokaklar bıktırdı artık...kurtlar vadisi-kızım nerede-arka sıradakiler katiyyen bitmeli artık.......bunlar bitsin ki yeni dizilere yer açılsın mesela tövbeler tövbesini izlmek istiorum ama çok geç saatte olduğu için izleyemiorum ....çocuklar duymasında bence hiç yeniden başlmamamlıydı..

Son düzenleme:
bencede arka sokaklar bıktırdı artık...kurtlar vadisi-kızım nerede-arka sıradakiler katiyyen bitmeli artık.......bunlar bitsin ki yeni dizilere yer açılsın mesela tövbeler tövbesini izlmek istiorum ama çok geç saatte olduğu için izleyemiorum ....çocuklar duymasında bence hiç yeniden başlmamamlıydı..

Sonuna kadar katılıyorum Tövbeler tövbesi onun gibi yeni başlayanlar hep eski dizilerin arkasında yayına giriyor geç başlayıp geç bitiyor saat dolayısıyla izlenmeyince de kaldırılıyor.

Arka sıradakiler ve çocuklar duymasın hariç yukarda bütün dediklerine katılıyorum

Son olarak harbiden izlediğin dizi varmı :) :1::1:

Arka sıradakiler ve çocuklar duymasın hariç yukarda bütün dediklerine katılıyorum

Son olarak harbiden izlediğin dizi varmı :) :1::1:

var tabi mesela fatmagül ve öyle bir geçer zamanki ve de yer gök aşk bide stv deki farklı deesenleri kaçırmam..

ben çok tv seyretmediğim için yüz göz olmuyorum diziyle o yüzden seyrediyorum .
ama diziler topiğinde başlığını bulamadım kör mü oldum ne ?

bence kaldırılmasın yaa ama aksya duragı kaldırılsın hıc sevmiyorum

Back