Gelinlik Modelleri Arka sıradakilerin gamze'sinin gelinliği (sinem öztürk)

uyyy yani gel beni.... heheee sev dioo ne dıyım benımkı varya amanınnnn yanından bıle gecırmez dekoltenın kıskanç tavuk bencede yanı ıster ıstemez gozler kayar kadın erkek farketmez rahat nasıl ettı bılmem

eşim kızmaz benimkide straplesti ama bu abartı olmuş hiç hoş değil ...gelinlik anlamını yitirmiş nerdeyse ..

Aaaa evlimiymiş haberim yoktu Göğüsleri güzel; ama dekoltesi abartı biraz daha kapalı olup hafif bi dekolte verseymiş çok daha hoş olurmuş.

bencede çok abartılı olmuş aa gelin geliyo ufff olum gögüslerine bakk bunu alan yaşadı demişlerdir eminim dekoltesi biraz daha az olabilir

Tek kelimeyle rezaletttttt...
Gelinligin masumiyetine hic ama hic gitmemis o dekolte bence...
Bunu nasil algilayamiyorlar hayret ediyorum gercekten!

bence dekolte güzel olmuş ama gelinlik olduğundan kimse beğenmemiş sanırım... :icecream:
bir gece kıyafeti olsaymış yada "party kıyafeti" felan çok hoş olurmuş ama gelinlikte bu denli abartılı dekolte, gelinliğin ruhuna aykırı olmuş lmaz:
ama bu kızın böyle güzel göğüsleri yoktu ben diziden biliyorum a.s
burde sanırım destekli bişeyler var altta çünkü çok belli ve yapay duruyor yada kısa sürede estetik oldu şutarafagitti

hey maşallah gözlerimi alamadım :ecrin_bebek:

bence o gece tek kolunu dahi kaldıramamıştır yani Allah muhafaza ay çok iğrençççç böyle hoş bir bayana yazıkya böyle zevksizlik olmaz yani bence

göğüsler süperrmiş:)) ama eşim izin verse bile böyle giymezdim ayrıca istesemde benim göğüsler anca 75 doldururkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…