Gelinlik Modelleri Arka sıradakilerin gamze'sinin gelinliği (sinem öztürk)

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.302
20
158
İstanbul
kızlar 30 ağustos 2008 de bilindik üzere gamze dünya evine girdi ben özellikle makyajını beğendim ama gelinliğin özellikle göğüs kısmı bana çok abartılı geldi sizce nasıl? böyle bir gelin olmak istermisiniz yada sizin damat adayınız böyle bir gelinliğe izin verirmi?

sinem ve eşi serkan bal bal

mutluluklar diliyorum alkisalkisalkis

benim eşim dekolteyi sallamaz..yani özel günlerde.
ama o bile giydirmez yani.
ben beğenmedim..herkes niye hayal kursun benim göğüslerimle ilgili,neden herkesin gözü bende değilde orada olsun
gereksiz ve saçma.

ben bile cok begendim goguslerini:)
erkekler nasil bakmaz:)
benim esim hayatta giydirmezdi.

:bbo: daha açık olsaymış akannehirakannehir. çook kötüüüüüüüüü
böyle gelinlik giyen olmaz bence. giyse bile herkes sadece göğüsler hakkında konuşur kaydirigubbakcemile2

Her an patlama hazır bomba gibi hiçç beğenmedim dekoltesini
Bana göre dekolte gizliliktir açsın ama insanın gözü takılmamalı

bu gelinliği daha önce bi arkadaşta koymuştu
o nasıl bir dekolte akannehirkafamçokkarıştı

benimde gelinliğimde dekolte vardı ama ölçülüydü bu kadarı abartı geldi bana. resmen gözler ilk önce oraya kayıyor. ha düştü ha düşücek gibi.

valla bencede saatli bomba gibi her an yerlerinden fırlayacaklar sanki. etrafımdakileri boşver ben rahat edemem. bie ğilip doğrulduğunu düşün.yada düşünmeyin en iyisikaydirigubbakcemile2

gelinlik çok güzel ama dekoltesi fazla.
göğüs kısmında alttan destek var. keşke biraz daha kapalı olsaymış üst kısım.
benim gelinliğimdede dekolte var. ama gelinlikçimin hatası bana iç çamaşırını altan destekli aldırdı benimkide yukarda toplandı. normal olsaydı daha iyi duracaktı.
dekolte göğüsleri göstermemeli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…