oktay ölmez bence ya..eminim bi yerlere sürüklenmiş balıkçılar falan bulmuştur onu..herkes öldü bilicek,herkes hayata devam edicek,gamze belki yeni bi sevgili bile yapar =) ama o aylar sonra geri dönücek.. içime öyle doğuyo
saffete sinir oluyorum ya çok uyuz bi çocuk madem sevdin ama kız seni istemiyor daha ne dönüyosun peşinde dimi..:mymeka: oktayı kesin birileri kurtarmış ve bakıyor olacak bence gamzenin dün akşamki göz yaşları aşkımla bizi çok üzdü:sinifsinif: gerçekten necladan güzel rol yaptı en azından onun gibi kikireyerek ağlamadı kaydirigubbakcemile3 kemal hocanın derslere girmesine çok sevindim zehraya tam bir gıcık oluyorum salak erkek arkadaşı gizli gizli parasını çalıyor yalanlar söylüyor uyuşturucu kullanıyor haberi yok iki uyuz bulmuşlar birbirini:jeyyar: bu arada gamze gerçek hayatında tahminen 1 yıllık falan evli bizim yiğen görmüş yakından dudakları çok kötüydü yenge dedi kaydirigubbakcemile3 gerçektende dudaklarında bir tuhaflık var akannehir oktayın gerçekteki sesi çok çok farklı umarım çok geçmeden diziye geri gelir yaa ölmedi kesinde
akannehir geçen sene 30 ağustosda evlenmiş ve takma kirpik kullanıp ilk defa bu kadar ağır makyaj yapmış makyaj falan güzelde o göğüsler ne öyle ya geceyi beklemeyecek gibilerkaydirigubbakcemile3...
diziyi bende başından beri severek takip ediyorum. hemen hemen bütün oyuncuları seviyorum.
buketin eski sevgilisi neydi adı? onu hiç sevmiyorum. birde burak itici tip.
zehra aslında çok tatlı bir kız ve rolünü çok güzel oynuyor. fotoğrafları koyan arkadaşa teşekkrü ederim.
Mercanda çok hoş bir kız. rolünü çok iyi yapıyor.
oktay bence de ölmedi. cesedi henüz bulunmadı. denize düştü o soğuk suyun etkisiyle bir an kendine geldi. yanıltmak için boğuluyor gibi gösterdiler. oktay pes etmez bence.
ama bugünlerde dizi kahramanlarını öldürmek moda oldu. umarım böyle bişey yapmazlar.