Arka bacak ve basen sıkılaştırma...

emel_86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
364
16
Merhaba kızlar...Ben 25 yaşımdayım kilom da 50..vücudum gayet düzgün ama arka üst bacaklarımda ve kalçalarımda selülitler oluşmaya başlamış ...Onları sıkılaştırmak için pilates egzersiz vs yaptım düzenli olarak ve uzun süre... bu sefer de kilo vermeye başladım ( ne yapmam lazım..kilo vermeden görüntümü düzeltmeliyim..kremler filan işe yarıyor mu şimdiden başlasam mı acaba..lütfen bi yardımcı olunuz düzeleceğini ve kilo vermyeceğimi bilsem 1 sene her gün spor yaparım..

biberiye yağı, portakal yağı ve limon yağı bu üçünü rahatsız olduğun bölgeye masaj yaparak sür zamanla faydasını görürsün inşallah.. ayrıca günlük su tüketimininde 2-2,5 litre kadar olması lazım kek pasta hamurişi yerine meyve ve yeşilliğe önem vermelisin .. eğer ki ben su içemem öle diyorsan ufak bi tarif daha 3 litre suyu kaynat kaynadıktan sonra söndür içine ince ince doğradığın 1 limon, 1 ekşi yeşil elma , 3-5 tane karanfil , 1adet çubuk tarçın bunları at ve o sıcaklıkta demlemeye bırak ılıdıktan sonra sürekli iç ben böle yapıyorum normal suyu pek içesim gelmio böle yaparak suyu fazla tüketiyorum eğer tadı çok yavan gelirse biraz şeker ekleyebilirsn ama çok değil ..

Son düzenleyen: Moderatör:
cok tesekkur ederim,su tuketimi konusunda skntm yok,dedigin yaglari da kullanicam..baska tavsiyesi olanlar var mi lutfeeen

konu eskimiş ama benim gibi yeni üyelere yardımcı olması açısından yazayım. daha öncede başka arkadaşlara önerdim. SQUAT hareketini netten bulup izleyin okuyun. hareket tamamen arka bacak, bacak araları ve kalçayı çalıştırıyo.

gayet güzel anlatmışsın ben bu problem için aktardan hazır selülüt karışımı aldım.bu yağı sürüp masaj aletijle 10ar dk msj yapıyordum,kahveyi azalttım,her gün yarım saat yürüyüş yaptım.bende baya azaldı.ayrıca banyoda kese yapmanın ve banyodan çıkarken kan dolaşımının hızlanması için son suyun soğuk olmasının gerektiğini duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…