- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saten nevresimi almak istyorum özelden özleden yazamadö dönüş yaparmısm canm
Canim nevresimleri gardrobum adli arkadasimiz satiyo ben de aliciyim ama gardroba ulasamiyoruuummmmm;-)
Hanimlar kimse de satacak salon takimi ortusu,uyku seti ve salon aksesuarlari yok mu yahuuuuu :-(
Satmak hiç aklımda yoktu canım ama senin ilanı görünce ne kadar çok evde nevresim olduğunu düşündüm ve dedim elden çıkarıyım:)ben yeni evlendim de çeyiz için bir sürü almışız da almışız.SAREV,MUDO,FİRST CHOİCE markalar canım.hangisi hangi marka blmiyorum ama bu marka dışında kullanmıyorum.
Eki Görüntüle 1044528 Eki Görüntüle 1044529 35 TL
Eki Görüntüle 1044537 Eki Görüntüle 1044538 Eki Görüntüle 1044539 50 TL SATEN 1 KEZ MİSAFİR İÇİN SERMİŞTİM
1Eki Görüntüle 1044540 Eki Görüntüle 1044541
Eki Görüntüle 1044537 Eki Görüntüle 1044538 Eki Görüntüle 1044539 30 TL HİÇ KULLANILMADI
Eki Görüntüle 1044550 20 TL
çarşafları lastiklimi acaba gri gibi olanın?
yok canım hiçbiri lastikli değil
çarşafları lastiklimi acaba gri gibi olanın?
pembe gri olan ve kırmızı olanı almak istiyorum hemen özleden yazıyorum
pardon canım yanlış olmuş
Merhaba kullanilmamis veya bi kac kez kullanilmis sorunsuz pembe veya mor en kotu ihtimalle siyah veya gri nevresim takimi,salon takimi ortu vitrin ici ayna onu ve orta sehpa ortusu ve dore renkli modern aksesuarlar ariyorummm...
Eki Görüntüle 1047375 Eki Görüntüle 1047376
Canım bende bu takımdan var. brillantın violet saten nevresim takımı. Çeyizim için almıştım sadece bir kere kullandım ve bir kere yıkandı yeni gibi kutusunda duruyo. 250 tl ye almıştım 150 tlye veririm sana.
ahh tatlım çok şık çok güzelmiş ama ben yatak örtüsü aldım nevresimde aldım şimdilik sadece salon takımına ihtiyacım var ama hakikaten çok güzelmiş sen bunu siteye koy bence kesin almalılar :2::2::2::2::2::2:
ımm keşke lastikli olsa kullanımı daha kolay oluyor peki çarşaf boyutları normalden biraz büyük mü sence ? biz biraz deli yatıyoruz ya o yüzden soruyorum karma karışık uyanıyoruz sabah![]()
pembe gri olan ve kırmızı olanı almak istiyorum hemen özleden yazıyorum
canım battal boy hepsi.