arıyoruuumm (nevresim takımı...)

nilasel27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
622
68
118
merhaba arkadaşlar çift kişilik saten yada keten nevresim takımı ve tek kişilik battaniye arıyorum ayrıca şık servis kapları da tercihimdir bekliyoruumm

bende siyah saten var hiç kullanılmadı ama resmini ancak hafta sonu yükleyebilirim.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar çift kişilik saten yada keten nevresim takımı ve tek kişilik battaniye arıyorum ayrıca şık servis kapları da tercihimdir bekliyoruumm

merhaba canım ayakkabı alışverişini tamamlayamadık ama nevresim bende de var saten toz pembe renginde 1 kere kullandım yıkayıp kaldırdım yepyeni duruyor

Selam tatlım bende Days in Colours marka dört mevsim set aldım. Gerçekten çok hoş. Çeyizime almıştım ama nişanlım pembe olmasını istemeyince 1 kere kullandım. Hiçbir sıkıntısı yok. 40 tl ye verebilirim. Eki Görüntüle 1048072

merhaba canım ayakkabı alışverişini tamamlayamadık ama nevresim bende de var saten toz pembe renginde 1 kere kullandım yıkayıp kaldırdım yepyeni duruyor

aa canım ya ben senin mesajları silmişim tlf numda bozuk ulaşamadım nevresimin de resmini koyda beğenirsem toplu hallederiz ...

canım ben de zaten dun akşam güncelledim ayakkabıların satısını senden ses seda çıkmayınca

ayy ne olur benimkileri verme ben alıyorum kesin ...sen bana buradan özel mesaj olarak hesap nonu tekrar atarsan sevinirim tlf num bozuk göremem..

Selam. Servis kaplari derken canim mutfak urunu olarak di mi? Nevresimden gecince anlayamadim tam :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…