Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1047589 Eki Görüntüle 1047590
Canım bende bu var brıllantın violet modeli saten çeyiz için almıştım sadece 1 kere kullandım 1 kere yıkandı. kutusunda duruyo 250 tl ye almıştım 150 tl ye veririm cnım
merhaba arkadaşlar çift kişilik saten yada keten nevresim takımı ve tek kişilik battaniye arıyorum ayrıca şık servis kapları da tercihimdir bekliyoruumm
beklerim düz siyah mı ?
merhaba arkadaşlar çift kişilik saten yada keten nevresim takımı ve tek kişilik battaniye arıyorum ayrıca şık servis kapları da tercihimdir bekliyoruumm
merhaba canım ayakkabı alışverişini tamamlayamadık ama nevresim bende de var saten toz pembe renginde 1 kere kullandım yıkayıp kaldırdım yepyeni duruyor
Selam tatlım bende Days in Colours marka dört mevsim set aldım. Gerçekten çok hoş. Çeyizime almıştım ama nişanlım pembe olmasını istemeyince 1 kere kullandım. Hiçbir sıkıntısı yok. 40 tl ye verebilirim. Eki Görüntüle 1048072 Eki Görüntüle 1048071 Eki Görüntüle 1048073
bende arıyorum canım senin beğenmediklerinden takip etsem olur mu
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1017241&stc=1&thumb=1&d=1390158260 bendede bu var çeyiz evinde özel dikim kuması 1. kalite
aa canım ya ben senin mesajları silmişim tlf numda bozuk ulaşamadım nevresimin de resmini koyda beğenirsem toplu hallederiz ...
canım ben de zaten dun akşam güncelledim ayakkabıların satısını senden ses seda çıkmayınca
Eki Görüntüle 1048476 tam net resmiii
50 tl canım zaten hazır fabrika ürünlerine benzemez yıka yıka kullanteşekkür ederim fiyat ne düşünüyorsun..