Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok teşekkür ederim..Evde yalınayak ama dışarda mümkün değil haliyle : ) Bakayım sitelere sağol..Canım ortopedik alma sakın, netten biraz araştırırsan ortopedik ayakkabıların sanıldığının aksine zararlı olduğu tespit edilmiş, zaten sadece bebek ayakkabısı üreten bobux stride rite gibi marksların sitelerine bi bakarsan ayakkabıları ortopedik değildir, içi düzdür, zaten doktorlar yalınayak yürümesinşn ayak gelişimi için çok önemli olfuğunu söylüyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ankara nin neresi ? Elden alabilecegim bir semtteyseniz gelip alayim...Sayılı giyildi. Yurtdışından almıştım. Öndeki, o da dikkatli bakılınca görülen ( giyildiğinde dikkat çekmiyor bile renginden dolayı) kusuru nedeniyle sadece 5 lira. Diğer yerleri tertemiz. Ben de Ankara'dayım...
Ankara nin neresi ? Elden alabilecegim bir semtteyseniz gelip alayim...
Cnm markası ne öğrenebilirmiyim
Yahu bu kargo sirketleri cok pahali calisiyor 5 tl ye aldigimiz urune 10 kusur kargo parasi istiyorlar sehir ici olmasina ragmen..gittik magazadan aldik ayakkabimizi ilginize tesekkur ederim..
Yahu bu kargo sirketleri cok pahali calisiyor 5 tl ye aldigimiz urune 10 kusur kargo parasi istiyorlar sehir ici olmasina ragmen..gittik magazadan aldik ayakkabimizi ilginize tesekkur ederim..
Vallaha ben Kuşcağız da oturuyorum burada bir ayakkabıcımız var bizim mahalle arasında..Ayakkabılar markasız ama güzel..Oğlum ortapedik gerçek deri ayakkabısından daha rahat etti oradan aldığımızla..30 tl ye 2 çift ayakkabı aldık çokta şirin ayakkabilar..Sonuçta hemen büyüyor ayakları bu bıdıkların bir daha hayatta gidip bir ayakkabıya 70-80 para vermem...70 e aldık ilk ayakkabısını 3 ay giydi küçüldü işte ...Canım ne kadara aldınız ve nerden aldınız sorabilirmiuim? Benim oğlum şimdi 22 giyiyor tam numarasını mı verdiler yoksa büyüğünümü? Netten slırsam bi fikrim olsun diye soruyorum
Tesekkur ederim..Bu arada 21 tam oluyordu ogluma..biz 22 aldik gayet rahat yuruyebiliyor..bir de 23 aldik ojunlada rahat yurudu ama ayaklari kocaman gorundu pek komik oldu : ) 1 numara buyukle rahatti yani..Canım demiştim ya sana ortopedik alma diye bsk kendin de görmüşsün işte �� çok sevindim senin adına fiyatı çok uygun gerçekten, benim ayaklarım sorunlu o yüzden iyi bişiler almaya çslışıyorum oğluma ama çok pahalı malesef ayakkabılar �� bende bulursam ikinci el alıcam bulamazsam bidaha bakınıcam artık, güle güle giysin oğlun sağlıkcakla kullansın ayakkabılarını ��