Bebek İkinci El Arıyorumm..Buharlı Pişirici, yoğurt yapma makinası, oto koltuğu.. BULUNMUŞTUR..

sturkans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
414
32
43
Tercihen Avent buharlı pişirici, tercihen arzum yoğurt yapma makinası ama özellikli diğer markalar da olabilir, ve uygun fiyatlı oto koltuğu.... Arıyorummmm :)

CANIM ÖZELDENDE YAZDIM. ARZUM YOĞURT YAPMA MAKİNASI VAR. DAHA PEKETİ BİLE AÇILMADI. SIFIR .

Tercihen Avent buharlı pişirici, tercihen arzum yoğurt yapma makinası ama özellikli diğer markalar da olabilir, ve uygun fiyatlı oto koltuğu.... Arıyorummmm :)
CANIM ÖZELDENDE YAZDIM. ARZUM YOĞURT YAPMA MAKİNASI VAR. DAHA PEKETİ BİLE AÇILMADI. SIFIR .

merhaba
Çocuğunuz kaç yaşında acaba?Bende 3 yaşa kadar kullanılan chicco oto koltuğu var.gayet temiz kullanıldı.Kademeli ayarlanabiliyor..Resimlerini gönderirim olmadı.Düşünürseniz özelden mesajlaşalım

benim bebeğim 4 aylık, olur foto görmek isterim mümkünse. yada önce fiyatını söyleyin bütçeme uymazsa hiç zahmet etmeyin foto için.

benim bebeğim 4 aylık, olur foto görmek isterim mümkünse. yada önce fiyatını söyleyin bütçeme uymazsa hiç zahmet etmeyin foto için.
BEN EVDE TAM MODELİNE BAKAYIM.watsap kullanıyorsanız resmini atayım.100 tl ye olur.özellikleri gönderirim.ben izmir'de yaşıyorum.

yoğurtçu ve oto koltuğu derğerlendirmeye devam ediyoruz. buharlı pişirici yok hala... en azından kullananlar fikir verirse sevinirim. pişme ve blender kabı aynı diye bunu tercih ettim ama başka marka kullanan varsa seçenekleri görebilirim...

merhaba, aventi görünce yazayım dedim. ben de var, cok kullanmama ve özenli kullanmama rağmen bozuldu. sonradan öğrendik ki cok cabuk bozuluyormus ve çok sikayet varmış. kullanımı kolay ve sağlıklı ancak temizlemesi, parcaları tek tek kurutması da bayağa vakit alıyor. ayrıca, sarımsak soğanlı ya da keskin kokulu bir sebze yaparsan sonraki birkaç pişirmede kokusu kalıyor maalesef

çok da pahalı.. bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim..

çok da pahalı.. bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim..
kolay gelsin bende mamajoo da var fiyatı da makuldü, kullanımı kolay, mama-süt ısıtıcı ve strilezatör. istersen o markayı da araştır

oto koltuğu ve buharlı pişirici buldum. uygun fiyatlı yoğurt makinası aramaya devamm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…