Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM ÖZELDENDE YAZDIM. ARZUM YOĞURT YAPMA MAKİNASI VAR. DAHA PEKETİ BİLE AÇILMADI. SIFIR .Tercihen Avent buharlı pişirici, tercihen arzum yoğurt yapma makinası ama özellikli diğer markalar da olabilir, ve uygun fiyatlı oto koltuğu.... Arıyorummmm :)
benim bebeğim 4 aylık, olur foto görmek isterim mümkünse. yada önce fiyatını söyleyin bütçeme uymazsa hiç zahmet etmeyin foto için.merhaba Çocuğunuz kaç yaşında acaba?Bende 3 yaşa kadar kullanılan chicco oto koltuğu var.gayet temiz kullanıldı.Kademeli ayarlanabiliyor..Resimlerini gönderirim olmadı.Düşünürseniz özelden mesajlaşalım
CANIM YOĞURT MAKİNASI İÇİN NE DÜŞÜNÜYOSUN MESAJ YAZMIŞTIMbenim bebeğim 4 aylık, olur foto görmek isterim mümkünse. yada önce fiyatını söyleyin bütçeme uymazsa hiç zahmet etmeyin foto için.
BEN EVDE TAM MODELİNE BAKAYIM.watsap kullanıyorsanız resmini atayım.100 tl ye olur.özellikleri gönderirim.ben izmir'de yaşıyorum.benim bebeğim 4 aylık, olur foto görmek isterim mümkünse. yada önce fiyatını söyleyin bütçeme uymazsa hiç zahmet etmeyin foto için.
daha uygun birşey bulursam onu alırım kullanılmış da olur farketmez, bulamazsam sizinkisini değerlendireceğim. teşekkürlerCANIM YOĞURT MAKİNASI İÇİN NE DÜŞÜNÜYOSUN MESAJ YAZMIŞTIM
ok canım. fiyatı 45 e düşürdüm bilgin olsundaha uygun birşey bulursam onu alırım kullanılmış da olur farketmez, bulamazsam sizinkisini değerlendireceğim. teşekkürler
merhaba, aventi görünce yazayım dedim. ben de var, cok kullanmama ve özenli kullanmama rağmen bozuldu. sonradan öğrendik ki cok cabuk bozuluyormus ve çok sikayet varmış. kullanımı kolay ve sağlıklı ancak temizlemesi, parcaları tek tek kurutması da bayağa vakit alıyor. ayrıca, sarımsak soğanlı ya da keskin kokulu bir sebze yaparsan sonraki birkaç pişirmede kokusu kalıyor maalesefTercihen Avent buharlı pişirici, tercihen arzum yoğurt yapma makinası ama özellikli diğer markalar da olabilir, ve uygun fiyatlı oto koltuğu.... Arıyorummmm :)
çok da pahalı.. bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim..merhaba, aventi görünce yazayım dedim. ben de var, cok kullanmama ve özenli kullanmama rağmen bozuldu. sonradan öğrendik ki cok cabuk bozuluyormus ve çok sikayet varmış. kullanımı kolay ve sağlıklı ancak temizlemesi, parcaları tek tek kurutması da bayağa vakit alıyor. ayrıca, sarımsak soğanlı ya da keskin kokulu bir sebze yaparsan sonraki birkaç pişirmede kokusu kalıyor maalesef![]()
kolay gelsin bende mamajoo da var fiyatı da makuldü, kullanımı kolay, mama-süt ısıtıcı ve strilezatör. istersen o markayı da araştırçok da pahalı.. bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim..![]()
çalışır durumda ise almak isterim. teşekkürlerBende arzunun var buharli pişirici biberon isitici ve steril ediyor kutusunda duruyor 20 tl
Kutusuyla duruyor 1-2 kez kullanıldı, sonra bana ayrıca biberon ısıtıcı pişirici hediye geldi kullanmadımçalışır durumda ise almak isterim. teşekkürler
İstanbulBuharli pisirici ben alabilirim hsngi sehir