ahahah kızz kitap varda niye seslemiyon:))
Kuzu sen seç beğen al☺
Ben sana yazıyorum niye cevap vermiyorsun oglanin elinden al datlf na bak
Canım benim konumada bakarmısın. İlgini çeken bişeyler olursa haberleşelim:)Kizlar 36 beden sort,etek,elbise tisort ariyorum ayrica kupe,kolye ve halhal da bakabilirim guzel kitaplariniz varsa sayfasi yirtilmamissa ve cok yipranmamissa ilgilenirim
Tabii daha iyi OlurKitaplar 9 tl tutuyor dilerseniz kargo ücretiyle birlikte yatırırsınız ben ödeyip yollarım kargo da 3.5-4 tl civarı tutar.
Peki,tesekkur ederimCanım benim konumada bakarmısın. İlgini çeken bişeyler olursa haberleşelim:)
elbise ve tişort benım konumda vardı bakabılırsınız.Kizlar 36 beden sort,etek,elbise tisort ariyorum ayrica kupe,kolye ve halhal da bakabilirim guzel kitaplariniz varsa sayfasi yirtilmamissa ve cok yipranmamissa ilgilenirim
Kizlar 36 beden sort,etek,elbise tisort ariyorum ayrica kupe,kolye ve halhal da bakabilirim guzel kitaplariniz varsa sayfasi yirtilmamissa ve cok yipranmamissa ilgilenirim
Benim konumada bakabilirsin cnm:)Kizlar 36 beden sort,etek,elbise tisort ariyorum ayrica kupe,kolye ve halhal da bakabilirim guzel kitaplariniz varsa sayfasi yirtilmamissa ve cok yipranmamissa ilgilenirim
canım bende deniz için var ama çabuk kuruyan kumaş malı!!Kizlar 36 beden sort,etek,elbise tisort ariyorum ayrica kupe,kolye ve halhal da bakabilirim guzel kitaplariniz varsa sayfasi yirtilmamissa ve cok yipranmamissa ilgilenirim
Resat nuri güntekin:AcımakKizlar 36 beden sort,etek,elbise tisort ariyorum ayrica kupe,kolye ve halhal da bakabilirim guzel kitaplariniz varsa sayfasi yirtilmamissa ve cok yipranmamissa ilgilenirim