• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arıyorum

1. tabak, çatal kaşık, nevresim, pas pas, kutular, terlik, banyo takımı, plastik ayakkabılık, bulaşık sepeti, kaşıklık, vs.. Ev için ufak tefek ne lazımsa arıyorum, uygun eşyalar arıyorum, uygun ve temiz

2. bilgisayarım için hoparlör arıyorum

3. lancome le vie est belle parfümünü arıyorum orjinal

4. eski türk filmleri komedi tercihimdir vcd, dvd, eski kasetler, sağlam olmak şartıyla tabi ki

5. erkek için parfümler arıyorum marka orjinal

6. ufak çaydanlık 2-3 kişilik

şimdilik bu kadar..
Canım hala nevresim arıyorsan daısyin colors un hiç açılmamış var elimde

1. tabak, çatal kaşık, nevresim, pas pas, kutular, terlik, banyo takımı, plastik ayakkabılık, bulaşık sepeti, kaşıklık, vs.. Ev için ufak tefek ne lazımsa arıyorum, uygun eşyalar arıyorum, uygun ve temiz

4. eski türk filmleri komedi tercihimdir vcd, dvd, eski kasetler, sağlam olmak şartıyla tabi ki

şimdilik bu kadar..

Bilgisayar için sıfıra yakın bi hoparlörüm var canım. Hala lazım mı?

peçetelik 30 tl değerinde çok az kullanıldı-15 tlye satıyorum.
çay takımı 50 tl değerinde hiç kullanılmadı-30 tlye satıyorum.
Aradığın nasıl şeyler bilmiyorum ama bunlar benim çeyizden. Daha uygun şeyler bakıyor olabilirsin.

merhaba canım. Hala duruyorsa, 2 katlı cam kurabiyeliğin ölçüleri nedir? ve ne kadar?

merhaba canım. Hala duruyorsa, 2 katlı cam kurabiyeliğin ölçüleri nedir? ve ne kadar?
2 katlı cam kurabiyeliği ben paylaşmıştım ve bir arkadaş da kalp şeklinde olanı paylaşmış, hangisini soruyorsunuz acaba, resmini alıntı yapsanız ? :-)

ayy kusura bakma canım. ben tutawua'nın bi fotosuna tıklayıp açtım. İleri devam etmişim. o yüzden onun sandım galiba :)
forumda yeniyim de, herşeyi tam çözemedim :) bak foto da ekleyemedim :)
Cam, yuvarlak, 2 katlı, gri yaprak detayları var.

Önemli değil canım, hoşgeldiniz aramıza. Benimki bu :)

Eklentiler

• index-18.jpeg
    index-18.jpeg
    55,8 KB · Görüntüleme: 55
Sorduğunuz benimkiyse, ölçüsü; alt katı büyük yemek tabağı kadar, üst katı ise kahvaltı tabağı kadar.. Böyle tarif edebildim ancak :-)
Fiyat konusunda gönlünüzden geçeni söyleyin anlaşalım :)

şimdilik bu kadar..

öğrencimisiniz .bu yüzdenmi lazım acaba merak ettim

20160323_195034.jpg
20160323_195025.jpg

Whatsap kullaniyorsaniz mutfak eşyaları için özelden iletişime geçebilirsiniz

Ben de seyehat boyu utu ve yine seyehat boy utu masasi var ihtiyac varsa resim atabilirim

şimdilik bu kadar..
nevresim var cnm istersen esse den alındı sıfır daha yıkayıp kaldırmıştım.

Back
X