Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arıyorum
- Konu Sahibi Nofretete
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Nisan 2009
- 2.502
- 96
- 363
- 40
TOPLAMDA 6 TANE BİRTANEDE MEYVELİ MUTFAK PERDESİ VAR CANIMminder 50cm x 50cm var mı acaba ?
kaç tane var o perdelerden ?
TOPLAMDA 6 TANE BİRTANEDE MEYVELİ MUTFAK PERDESİ VAR CANIM
boydan olanları alırım ben, ve minderlerin fotorafını görebilirmiyim
TOPLAMDA 6 TANE BİRTANEDE MEYVELİ MUTFAK PERDESİ VAR CANIM
boydan olanları alırım ben, ve minderlerin fotorafını görebilirmiyim
İlginizi çekerse benim satmak istediğim ürünler şunlar:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/satmak-istedigim-ev-esyalari.837655/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/satmak-istedigim-ev-esyalari.837655/
- 14 Ocak 2009
- 891
- 237
- 103
- 18 Temmuz 2013
- 1.146
- 52
- 73
canım bende bulasık sepetı,nevresim,kasıklık,var hepsıde tertemız tabak olrakta eskı sarı camlardan takımım var fıncan takımlarıyla salata kasesı,pastave tatlı tabakları ama eksık parcalar var dusunursen foto atarım
fotoraf görebilirmiyim
Facebook'ta 'freecycle istanbul' grubuna üye olmanızı öneririm. İnsanlar artık kullanmadıkları eşyaları herhangi bir ücret talep etmeden veriyorlar. Tabi İstanbul'da iseniz.
teşekkürler
- 4 Ekim 2010
- 1.557
- 169
- 133
- 33
- 8 Temmuz 2015
- 625
- 68
- 28
- 47
Elimde mutfak için ahşap folyoluk var 7 tlEv için ufak tefek ne lazımsa arıyorum,
tabak, çatal kaşık, nevresim, pas pas, kutular, terlik, banyo takımı, plastik ayakkabılık, bulaşık sepeti, kaşıklık, vs..
uygun eşyalar arıyorum, uygun ve temiz
Eklentiler
Elimde mutfak için ahşap folyoluk var 7 tl
ruloya mı takılıyor folyolar ?