Bebek İkinci El arıyorum

svetler de kaç aya göre sormadım.bize olur mı?boyu 80 oldu))))
Evet canım büyük
Son eklediğim beyaz önceki organik kumaş olan ile aynı 18-24 diye almıştım ama 12-18 uygun
Annem beni çok seviyo yazan da kızım 80cm iken rahat giyiyordu şimdi 86cm dar geliyor
Sweatler de öyle bize oluyor ama dar
Evet canım eğer hepsini alırsan toplam borçla 50 oluyor
Bu sefer kredi kartıma yatır da masraf kesilmesin senden canım

Sweat sözde etiketinde 3 yaş ama bence 1 yaştan sonra rahat olur

Canım sen kararını ver eğer tamam dersen Salı günü PTT ye gideceğim seninkini de gönderirim

tamam cnm alacam.ben 3 gün once iş b. bankom. 30tl hesapa yatırdım-masraf almadılar
Allah Allah nasıl olmuş daha önce almıştı işbankası masraf
Istersen sen halkbankası kredi kartına yatır ne olur ne olmaz. Artık ben herkese öyle yaptırıyorum
Kartsız işlem
Kredi kartı ödeme
Baskasının kredi kartı
Adımlarını takip ederek ATM cihazı ile yatırıyorlar

cnm halkbank yakın yok(sadece pazar günu eşim gidebilir .ben o kadar uzak gidemem.hava de çok bozuk.yamur bu gün hiç durmadı(

cnm halkbank yakın yok(sadece pazar günu eşim gidebilir .ben o kadar uzak gidemem.hava de çok bozuk.yamur bu gün hiç durmadı(
İnşallah kesilmez o zaman canım ya üzülürüm valla
Canım sen bana özelden tekrar bilgilerini yollar mısın

Canım bi de bizim kızlar peş peşe gidiyorlar şimdi benim kızın 18-24 ay mothercare kıyafetleri var o marka biraz daha kalıp geniş oluyor
24-36 ay da almıştım mothercare bodyler
Ilerde ihtiyacın olursa Aklında olsun
Ilk sana gösteririm

çok tşk ıttım cnm.ayakkabı bana gösterdın aslında çok bendım ama kızımın ayak nasıl büür bilmiyorum o yuzden erken almak istemiyorum.sonra ya küçük ya da dar gyelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…