- 18 Mayıs 2012
- 2.889
- 48
- 163
- Konu Sahibi klyeopatra
-
Evet canım büyüksvetler de kaç aya göre sormadım.bize olur mı?boyu 80 oldu))))
tamam cnm alacam.ben 3 gün once iş b. bankom. 30tl hesapa yatırdım-masraf almadılarCanım sen kararını ver eğer tamam dersen Salı günü PTT ye gideceğim seninkini de gönderirim
bunlar ne marka kaç adet ne fiayatEki Görüntüle 1281479 Boyle body mi canm
Mothercare marka canm kleyopatra aldi canm hepsinibunlar ne marka kaç adet ne fiayat
ben aldım cnm)))bunlar ne marka kaç adet ne fiayat
Canım yarın göndermemi ister misinben aldım cnm)))
tabi.olur.adresım kaldımı sende cnm?ben iş b. daha denemek istiyorum.3 gün oncye masraf almadı.bu sefer fazla yatıracam her ihtimalya k.)Canım yarın göndermemi ister misin
Allah Allah nasıl olmuş daha önce almıştı işbankası masraftamam cnm alacam.ben 3 gün once iş b. bankom. 30tl hesapa yatırdım-masraf almadılar
cnm halkbank yakın yok(sadece pazar günu eşim gidebilir .ben o kadar uzak gidemem.hava de çok bozuk.yamur bu gün hiç durmadı(Allah Allah nasıl olmuş daha önce almıştı işbankası masraf
Istersen sen halkbankası kredi kartına yatır ne olur ne olmaz. Artık ben herkese öyle yaptırıyorum
Kartsız işlem
Kredi kartı ödeme
Baskasının kredi kartı
Adımlarını takip ederek ATM cihazı ile yatırıyorlar
İnşallah kesilmez o zaman canım ya üzülürüm vallacnm halkbank yakın yok(sadece pazar günu eşim gidebilir .ben o kadar uzak gidemem.hava de çok bozuk.yamur bu gün hiç durmadı(
çok tşk ıttım cnm.ayakkabı bana gösterdın aslında çok bendım ama kızımın ayak nasıl büür bilmiyorum o yuzden erken almak istemiyorum.sonra ya küçük ya da dar gyelirCanım bi de bizim kızlar peş peşe gidiyorlar şimdi benim kızın 18-24 ay mothercare kıyafetleri var o marka biraz daha kalıp geniş oluyor
24-36 ay da almıştım mothercare bodyler
Ilerde ihtiyacın olursa Aklında olsun
Ilk sana gösteririm
ben obürki çok bendım)bitane daha vardı spor ayakkabı
Evet onu sattım : ))ben obürki çok bendım)bitane daha vardı spor ayakkabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?