- 30 Ağustos 2014
- 425
- 89
- 38
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy koyu olanın arkası süper açk renginde ön kısmı süperCanim bende boyle iki model kot ceket var biri topshop dugeri yurt disi bir de yurt disi pantolon
Yok tatlim ikisini 30 a gonderirim.ayy koyu olanın arkası süper açk renginde ön kısmı süperfiyatları nedir ? kapşonu yok bunların değilmi ?
Yok tatlim ikisini 30 a gonderirim.
iki kot ceket fazla olurda siyah botun veya başka yırtık olmayan pantolonun varmı UOTE]
Canim ciddi aliciysan ne verirsen ver ikisine maksat dolapta yer kaplamasin 1 er kere giyilmis urunler canim kot cok.kaliteli yurt disindan hediye geldi ustte cok yirtik durmyo. bir de siyah beyz cizgili pantolon var o yirtik degil yarin resim gonderirim.
Tamam canim eklrrim toplu alimda cok.iyi indirim yaparim sana.kot ceketi çok begendim ben ciddi alıcıyım dışardan alacagıma burdan alayım daha uygun olur işime gelir
senin konunda bi tane tayt gördüm siyah yuvarlıklı onu da begendim elinde başka pantolon varsa ekle yarın canım onlarada bakayım öyle konuşalım
Tamam canim eklrrim toplu alimda cok.iyi indirim yaparim sana.
Tamam tatlimohh ohhhtamamdır yarın haber bekliyorum
![]()