-Arıyorum- Yarım bot, pantolon ve deri ceket arıyorum açıklamaları son mesajda

Bende kaynak saclarida var cit cit seti de var canim hepsi orjinal gercek sac istedigin renge boyata bilirsin masa fon vs.. her uygulamayi da yaptira bilirsin saclara

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende kaynak saclarida var cit cit seti de var canim hepsi orjinal gercek sac istedigin renge boyata bilirsin masa fon vs.. her uygulamayi da yaptira bilirsin saclara

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fiyat nedir canım uzunluğu ne kadar hangi renk çıt çıt seti ?

yazlık gündelik elbise arıyorum :3: koyu renkler tercihimm 36 beden

dore çantası olan varmıydı acabaa ???

ne bitmek bilmeyen isteklerim varmış hergün yeni bişi :52:

Elimdekilerden bazıları bunlar elbiselerden etek de ekledim, beğendiğin olursa sayfama daha detaylı bilgi için bakabilirsin ayrıca daha koyamadığım fotoğraflar var ilgilenirsen mailine atabilirim.
$12.jpg $Untitled.jpg $marks-and-spencer-maxi-dress.jpg $elbise 1.jpg Eki Görüntüle 1198538 Eki Görüntüle 1198539 Eki Görüntüle 1198541 $IMG_0886.jpg Eki Görüntüle 1198545 Eki Görüntüle 1198546 $Untitled.jpg $$_12.JPG

düz renk ve koyu tonlarda arıyorum öncelikle :31: teşekkürler ilginize :16:

elbise aranıyorrrrr uzun olmayacak 36 beden düz renk olursa iyi olur
kahverengi kare gözlük rayban tarzı aranıyorrrr
75 beden kullanılmamış iç çamaşırı aranıyorr

elbise aranıyorrrrr uzun olmayacak 36 beden düz renk olursa iyi olur
kahverengi kare gözlük rayban tarzı aranıyorrrr
75 beden kullanılmamış iç çamaşırı aranıyorr

Canım bende bu elbise var; 36 bedene uyumludur
$20140726_171620.jpg
Işıktan dolayı rengi soluk çıkmış aslında rengi tam olarak şu-> $c6217a78-4c6e-4153-8c11-0b5341f8aa93.jpg

Merhaba kk :3:

Diğer arayışlarım da bitmedi henüz ama çok karıştı o sayfa o yüzden yeni bi sayfadan yeni arayışlarım varr

dekoratif süsler arıyorum masa üzeri için özellikle tabak üzerinde kurumuş yapraklar ve mum şeklinde
transparan ince iç gösteren kıyafetlerin içine giyilen büstiyer şeklinde bluzlar oluyor onlardan arıyorum bu şekilde yarım yani

Eki Görüntüle 1183722

bi omzu askılı bi omzu yarım veya sıfır kol olan kıyafet arıyorum bu şekilde

Eki Görüntüle 1183690

bablıys su dalgası yapan saç maşası arıyorum

Eki Görüntüle 1183695

kaynak arıyorum platin rengi olursa daha iyi olur açık sarı renklerinde, çıt çıtta olabilir

önceliğim takas ama uygun fiyatlı olursa takassızda alabilirim yardımlarınızı bekliyorum :31:

cnaım bende BABYLISS GARANTILI HENUZ 1 AYLIK SAÇ MASASI VAR HIC KULLANILMADI ISTERSEN SATAYIM..AMA NORMAL MASA BENDE KI

cnaım bende BABYLISS GARANTILI HENUZ 1 AYLIK SAÇ MASASI VAR HIC KULLANILMADI ISTERSEN SATAYIM..AMA NORMAL MASA BENDE KI

normal maşa kullanamıyorum canım fotodaki gibi su dalgası yapan maşasını arıyorum teşekkür ederim ilgine :16:

herkese hayırlı bayramlar :16:

elbise arayışım devam ediyor koyu renkler olursa daha iyi olur yine de açık renk varsa görmek isterim
36 beden, kesinlikle uzun istemiyorum, çok kısa da olmıcak :31: gögüs dekoltesi falan olmıcak
bide uygun fiyatlı olursa tadından yenmez :27:

bunun dışında kahverengi kare gözlü arıyorum rayban tarzı çakma modellerden :27:

vee takı arıyorum uzun kolyeler, halhal arıyorum özellikle

:51::51::51::51:

Merhaba kk :3:

Diğer arayışlarım da bitmedi henüz ama çok karıştı o sayfa o yüzden yeni bi sayfadan yeni arayışlarım varr

dekoratif süsler arıyorum masa üzeri için özellikle tabak üzerinde kurumuş yapraklar ve mum şeklinde
transparan ince iç gösteren kıyafetlerin içine giyilen büstiyer şeklinde bluzlar oluyor onlardan arıyorum bu şekilde yarım yani

Eki Görüntüle 1183722

bi omzu askılı bi omzu yarım veya sıfır kol olan kıyafet arıyorum bu şekilde

Eki Görüntüle 1183690

bablıys su dalgası yapan saç maşası arıyorum

Eki Görüntüle 1183695

kaynak arıyorum platin rengi olursa daha iyi olur açık sarı renklerinde, çıt çıtta olabilir

önceliğim takas ama uygun fiyatlı olursa takassızda alabilirim yardımlarınızı bekliyorum :31:

link atsana canım bulamadım eteklerin falan olduğu yeri

Back