canım bence süs eşyası kırılır yakınında bir yerden makul fiyatlara alabilirsin neden burdan bakıyorsun merak ettm canımMerhaba kk
Diğer arayışlarım da bitmedi henüz ama çok karıştı o sayfa o yüzden yeni bi sayfadan yeni arayışlarım varr
dekoratif süsler arıyorum masa üzeri için özellikle tabak üzerinde kurumuş yapraklar ve mum şeklinde
transparan ince iç gösteren kıyafetlerin içine giyilen büstiyer şeklinde bluzlar oluyor onlardan arıyorum bu şekilde yarım yani
Eki Görüntüle 1183722
bi omzu askılı bi omzu yarım veya sıfır kol olan kıyafet arıyorum bu şekilde
Eki Görüntüle 1183690
bablıys su dalgası yapan saç maşası arıyorum
Eki Görüntüle 1183695
kaynak arıyorum platin rengi olursa daha iyi olur açık sarı renklerinde, çıt çıtta olabilir
önceliğim takas ama uygun fiyatlı olursa takassızda alabilirim yardımlarınızı bekliyorum
canım bence süs eşyası kırılır yakınında bir yerden makul fiyatlara alabilirsin neden burdan bakıyorsun merak ettm canım
özel bi sebebi yok canım haklısın aslında ama ahşap tabaklar olabiliyor o şekilde kırılmaz diye düşündüm bide burda bi arkadaş koymuş annemin içinde kaldı yetişemedik satıldıöyle kuru yapraklarla süslemeyle falan ayrıyetten ugraşamam diye düşündüm
benm aklıma hiç gelmedi ahlap
o halde haklısın =)
bu arada sandalet ve dolgu topuk sormuşsun canm topiğime bak istersen yeni düzenledim
özel bi sebebi yok canım haklısın aslında ama ahşap tabaklar olabiliyor o şekilde kırılmaz diye düşündüm bide burda bi arkadaş koymuş annemin içinde kaldı yetişemedik satıldıöyle kuru yapraklarla süslemeyle falan ayrıyetten ugraşamam diye düşündüm
Selam,
Tesadüfen okudum da kötü hissettim. O başlıkta yazamamıştım diğer arkadaşla konuşurken. Hakkınızı helal edin lütfen.
Ya aklı kaldı falan demişsiniz. O takımdan vazgeçebilirim isterseniz veya napsak?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aa olurmu öyle şey sizin kısmetinizmiş zaten siz ev dekorasyonu arıyodunuz yani bizim hiç aklımızda yokken görünce çok begenmiştik sadece
hiç öyle düşünmeyin güzel günlerde kullanın
İşte benim içim rahat etmiyor. Öyle başkasının daha hevesi kalan bişeyden hayır gelmez gibi hissediyorum.
Şu an satan arkadaşa da söyledim rızasını aldım. O setin tabak hariç parçaları hiç tarzım değil normalde takımı da bozamıyoruz, aldıktan sonra o parçaları satmak istesem size ayıp olur mu dedim, sorun olmayacağını söyledi.
Onlar şimdiden satılık aklınızda bulunsun yani..
bizimde en çok begendiğimiz tabagıydı desem ?
bizimde en çok begendiğimiz tabagıydı desem ?
Ayy
Ciddiyim şu an. Henuz göndermedi paketi. Öyle üstünde göz kalacağına hiç gelmesin size gitsin :)
Benim dekorasyon hobim sonucunda evde mumlar yapraklar bir sürü:) tabaklarımı hanımefendi aldı fakat elimde olanlara bakıp size sunacağım:) kalanlardan şık bir kombin yapabilirsem burada olacağım
iPad 'den gönderildi
yok yahu olurmu öyle şey o zamanda sizin kısmetinizi zorla biz almış gibi olcaz bizim içimiz rahat etmez bu seferde
arkadaşta başka varsa onlara bakarız artık bizde
Doğru diyosun. Tamam peki o zaman. Ama bak hakkınızı kesin helal edin. :)
Eki Görüntüle 1184857 Eki Görüntüle 1184858 Eki Görüntüle 1184859 bunlar örnektir :) uğraşmayı seviyorum yani.. Bir iki gün içinde elimden çıkarmak istediklerimden bir tasarım gelecek:)
iPad 'den gönderildi
çok zevklisiniz gerçektenyarın anneme göstereyim bunları dönüş yapıcam size teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?